• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego - Cukieteria.pl
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego - Cukieteria.pl
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego - Cukieteria.pl

CV2 CILINDRO Pavoni śr. 65 x wys. 60 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - cylindryczny kształt

PAVONI406

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

95,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Forma do geometrycznych croissantów!

Kolekcja geometrycznych form ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego od włoskiej marki Pavoni. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.

Croissant geometric od włoskiej marki Pavoni - to seria zamykanych rantów wykonanych ze stali nierdzewnej przeznaczonych do wypieku nowoczesnych geometrycznych croissantów. Metalowe formy przeznaczone są do wypieku ciasta francuskiego - nowoczesna odsłona klasycznych rogalików. Seria stworzona do wypieków nadziewanych. Formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał i konstrukcja formy zapewnia uzyskanie wyjątkowego efektu po wypieczeniu - chrupiącej, rumianej skórki oraz miękkiego i puszystego wnętrza o zwartej strukturze, która doskonale łączy się różnego rodzaju kremami i nadzieniami cukierniczymi.

Forma zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Ciasto po wypieczeniu charakteryzuje się chrupiącą skórką o idealnym stopniu zarumienienia oraz miękkim wnętrzem. Ciasto nie kruszy się podczas krojenia i idealnie nadaje się do nadziewania. Struktura ciasta jest zwarta a przy tym odpowiednio napowietrzona. Gotowe wypieki są łatwe do wyjęcia z formy i zachowują idealny kształt po wypełnieniu nadzieniem.

Do nadziewania geometrycznych croissantów idealnie sprawdzają się kremynadzienia na bazie orzechów i czekolady. Niezbędne akcesoria do nadziewania nowoczesnych rogalików to wytrzymałe rękawy cukiernicze oraz stalowe końcówki. Dodatkowa zaleta nowoczesnych wypieków, to klasyczny kształt, który stanowi doskonałą bazę do tworzenia nietuzinkowych połączeń smakowych i dekoracji.

Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego.

Zastosowanie rantów z serii croissant geometric:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do wypieku ciasta francuskiego,

- do nowoczesnych rogalików,

- do geometrycznych wypieków,

- do wypieków nadziewanych.

Szczegóły produktu - forma do geometrycznych croissantów:
Nazwa handlowa CV2 Cilindro
Numer katalogowy CV2
Wymiary śr. 65 mm x wys. 60 mm
Kształt cylindryczny / walec
Seria produktowa croissant geometric
Producent Pavoni Professional
Rodzaj zamykany rant / forma do wypieku ciasta francuskiego
Materiał stal nierdzewna
Kolor srebrny / stalowy
Przeznaczenie do kontaktu z żywnością
Zastosowanie do wypieku ciasta francuskiego

Warunki użytkowania formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- formę należy dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,

- po każdym myciu formę należy dokładnie wytrzeć do sucha,

- przeznaczona do wypieku ciasta francuskiego,

- możliwość użytkowania w piecach i piekarnikach,

- możliwość chłodzenia i mrożenia,

- możliwość mycia w zmywarce,

- nie nadaje się do stosowania w kuchence mikrofalowej.

Forma do nowoczesnych croissantów!

Rant do wypieku ciasta francuskiego!

Szczegóły produktu
PAVONI406
148 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: THERMOHAUSER387

Marka: THERMOHAUSER

∅ 15 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62331 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI403

Marka: PAVONI ITALIA

RANT KWIAT XF51F PAVONI śr. 100 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie

Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.

Cena 111,00 zł

111,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI402

Marka: PAVONI ITALIA

RANT KONICZYNA XF54F PAVONI 102 x 98 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie

Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.

Cena 111,00 zł

111,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT36(1)

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA 811 - gotowe nadzienie czekoladowe - FMD-P1336-651 Callebaut - intensywny smak ciemnej czekolady 811

✔ Crema 811 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki...

Cena 257,50 zł

51,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT129

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA W2 - gotowe nadzienie z białej czekolady - FMW-R1435-651 Callebaut - wyjątkowy mleczny smak z nutami wanilii

✔ Crema W2 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym...

Cena 277,50 zł

55,50 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PAVONI417

Marka: PAVONI ITALIA

CV3 CUBO Pavoni 70x70x70 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - sześcienny kształt

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

Cena 97,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: FOODCOLOURS315

Marka: FOOD COLOURS

18 ml PUDROWY RÓŻ BARWNIK OLEJOWY DO BIAŁEJ CZEKOLADY OS-LC-039 FOOD COLOURS barwnik spożywczy w formie emulsji

Seria barwników spożywczych na bazie oleju roślinnego do barwienia białej czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu. 

Cena 18,00 zł

100,00 zł / 100 ml

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: FOODCOLOURS321

Marka: FOOD COLOURS

18 ml BIAŁY BARWNIK OLEJOWY OS-LC-084 FOOD COLOURS barwnik do dekoracji - nie przeznaczony do barwienia żywności

Biały barwnik na bazie oleju roślinnego do barwienia białej czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu - przeznaczony do barwienia elementów dekoracyjnych nie przeznaczonych do spożycia - zawiera E171.

Cena 18,00 zł

100,00 zł / 100 ml

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART716

Marka: SILIKOMART

SCG060 WINTER BALL 22.160.77.0065 Silikomart - forma silikonowa do świątecznych czekoladek - kula śnieżna

Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Winter Ball to foremka silikonowa do świątecznych czekoladek o trójwymiarowym kształcie kuli śnieżnej. Do dzieła!

Cena 55,00 zł
Więcej
Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu!
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PAVONI403

Marka: PAVONI ITALIA

RANT KWIAT XF51F PAVONI śr. 100 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie

Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.

Cena 111,00 zł

111,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: TESCOMA48(1)

Marka: TESCOMA

REGULOWANA FORMA TORTOWA PROSTOKĄTNA 623382 TESCOMA regulowany rant do pieczenia i formowania deserów z przekładką

Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.

Cena 94,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI417

Marka: PAVONI ITALIA

CV3 CUBO Pavoni 70x70x70 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - sześcienny kształt

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

Cena 97,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PAVONI402

Marka: PAVONI ITALIA

RANT KONICZYNA XF54F PAVONI 102 x 98 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie

Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.

Cena 111,00 zł

111,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE