• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

4,5kg TORRONE RUSTEGO G.M. skoncentrowana pasta nugatowa 12092921 Pernigotti

PERNIGOTTI185
751,50 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

4,5kg Pasta Torrone Rustego G.M. NUGAT 12092921 Pernigotti:

nugat - składa się z syropu gotowanego z miodem, wymieszanej z siekanymi orzechami, migdałami oraz pianą ubitą z białek, niekiedy zawiera inne dodatki, w tym kakao.

Opis: pasta smakowa do lodów - nugat (z dużymi kawałkami orzechów laskowych i migdałów oraz waflami), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów

Składniki: orzechy laskowe, migdały, miód, cukier, wafel (skrobia ziemniaczana, woda), białko jaja, naturalne aromaty: migdałowy, waniliowy, cytrynowy, cynamonowy).

Może zawierać pozostałe orzechy.

Konsystencja: gładka, gęsta, z kawałkami orzechów laskowych, migdałów i waflami

Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 4,5 kg

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).

Kod produktu: 12092921

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI185
6 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 759,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU