• Dzień Otwarty z firmą Silikomart

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut
  • 5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut
  • 5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut

5kg CHAMP-KREM-659 Marc de Champagne Creme a la Carte Callebaut

CALLEBAUT15

Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.

483,84 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut:

Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady o szampańskim smaku.

Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.

Marc de Champagne - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny likieru Marc de Champagne.

Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)

Ganache ma odpowiednią kansystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.

Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).

Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: biała czekolada 59% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),

śmietana 24%, Marc de Champagne 7%, cukier, białka mleka.

Kod produktu: CHAMP-KREM-659

Opakowanie: 5kg

Konsystencja: kremowa

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),

- desery i ciasta,

- wyroby piekarnicze,

- lody i sorbety.

Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.

Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.

Dozowanie: według uznania

Producent: Callebaut



Szczegóły produktu
CALLEBAUT15
10 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI311

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPITA D'ORO 12093067 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku czekolady karmelowej z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 671,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: MASTERMARTINI67/1

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA GRAN LATTE E NOCCIOLA AX52DC MASTER MARTINI krem do smarowania o smaku mleka i orzechów laskowych

Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym smaku mleka i orzechów laskowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.

Cena 175,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MASTERMARTINI179

Marka: Master Martini

op. 6 kg CARAVELLA GRAN PISTACCHIO AE52DD MASTER MARTINI krem do smarowania o intensywnym smaku pistacjowym

Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.

Cena 318,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: CALLEBAUT130

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA DOPPIA NOCCIOLA - gotowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1835-651 Callebaut

✔ Crema Doppia Nocciola Callebaut ➜ podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i...

Cena 272,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 759,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI210

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 552,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU