![5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut 5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut](https://www.cukieteria.pl/32497-large_default/5kg-champ-krem-659-marc-de-champagne-creme-a-la-carte-callebaut.jpg)
![5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut 5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut](https://www.cukieteria.pl/32497-large_default/5kg-champ-krem-659-marc-de-champagne-creme-a-la-carte-callebaut.jpg)
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut:
Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady o szampańskim smaku.
Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.
Marc de Champagne - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny likieru Marc de Champagne.
Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)
Ganache ma odpowiednią kansystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.
Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).
Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: biała czekolada 59% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),
śmietana 24%, Marc de Champagne 7%, cukier, białka mleka.
Kod produktu: CHAMP-KREM-659
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.
Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BARIMA523
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT122
Marka: CALLEBAUT
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT36(1)
Marka: CALLEBAUT
✔ Crema 811 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki...
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: SALPA39
Marka: SEMPRE
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: BABBI190
Marka: BABBI
Krem z kakao i prażonych orzechów laskowych z kawałkami chrupiących wafelków. Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Krem cukierniczy z orzechów laskowych i kakao z chrupiącym dodatkiem.
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.