Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
5kg BASE-KREM-659 Creme a La Carte Basic do pralin Callebaut
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
82,20 zł / 1 kg
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
5kg CHAMP-KREM-659 Ganache z białej czekolady o smaku SZAMPANA Callebaut:
Opis: gotowy do użycia Ganache z białej czekolady o szampańskim smaku.
Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.
Marc de Champagne - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny likieru Marc de Champagne.
Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)
Ganache ma odpowiednią kansystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.
Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).
Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: biała czekolada 59% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),
śmietana 24%, Marc de Champagne 7%, cukier, białka mleka.
Kod produktu: CHAMP-KREM-659
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.
Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: MONIN207
Marka: MONIN
Indeks: FOODCOLOURS157
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: HANSBRUNNER37
Marka: HANS BRUNNER
Klasyka zawsze obroni się sama... wzór z formowanego termicznie poliwęglanu pozwoli Ci na tworzenie klasycznych pralin z wyjątkowym wnętrzem. Uwolnij swoją kreatywność i postaw na nietuzinkowe połączenia smakowe.
Indeks: BABBI224
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI190
Marka: BABBI
Krem z kakao i prażonych orzechów laskowych z kawałkami chrupiących wafelków. Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Krem cukierniczy z orzechów laskowych i kakao z chrupiącym dodatkiem.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: PERNIGOTTI290
Marka: PERNIGOTTI
Gęsta i wyjątkowo kremowa pasta do przekładania i dekorowania lodów o smaku słonego karmelu maślanego. Produkt do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: MASTERMARTINI179
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: CALLEBAUT130
Marka: CALLEBAUT
✔ Crema Doppia Nocciola Callebaut ➜ podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i...
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).