
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
7Kg PASTELERO DULCE DE LECHE PREMIUM naturalny krem kajmakowy HUSO:
NATURALNY KREM KAJMAKOWY PASTELERO DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium pastelero - naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
naturalny krem kajmakowy do wypełniania i dekorowania ciast, deserów i lodów; wyprodukowano we Francji;
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać;
mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego i cukiernictwa; DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel.
Opakowanie: 7 kg (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, odtłuszczone mleko w proszku (8,4%).
Dozowanie: według uznania
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1272/300 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,8 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,9 g
- węglowodany: 59,0 g
- w tym cukry: 59,0 g
- białko: 7,4 g
- sól: 0,42 g
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI129
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym i bardzo prostym deserem prosto od włoskiej babci. Cytrynowy krem budyniowy z nutą wanilii to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów, semifreddo czy musów.
Indeks: COMPRITAL163
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI131
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i cukiernictwa o smaku mlecznej czekolady z wyczuwalną nutą rumu. Doskonałe połączenie smakowe, które warto uzupełnić chrupiącymi dodatkami lub pastami do przekładania.
Indeks: PERNIGOTTI247
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI73
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI140
Marka: BABBI
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022
Indeks: PERNIGOTTI193
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL85
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL49/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL188
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta miętowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI21
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL219
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.