
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg Czekolada MLECZNA ORZECHOWA w bloku GIANDUJA NOISETTE 35% V6993 Valrhona:
Mleczna Czekolada Orzechowa Gianduja (minimum 35% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada mleczna z orzechami laskowymi - gianduja w bloku.
Składniki: cukier, orzechy laskowe (35%), mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, ziarno kakaowe, naturalny ekstrakt z wanilii.
Ten produkt może zawierać śladowe ilości soi.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V11603
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: VALRHONA39
Marka: VALRHONA
Klasyczna mleczna czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.