5kg VARIEGATO CHOCK krem Gianduia z orzechową praliną i wafelkami 12098753 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji z kawałkami orzechów laskowych (8%), praliny z orzechami laskowymi (5%) oraz waflami (4,5%)
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku wafelka czekoladowego z orzechami, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier, rafinowane oleje roślinne (słonecznikowy, szafranowy, ryżowy), kawałki orzechów laskowych (8%), odtłuszczone mleko w proszku,
kawałki praliny z orzechami (5%) (cukier, mąka pszenna, orzechy laskowe, olej słonecznikowy, skrobia ziemniaczana, karmel, aromat orzechowy; może zawierać soję i mleko),
wafle (4,5%) (mąka pszenna, olej palmowy, sól jodowana, środek spulchniający: węglan sodu (E500); może zawierać jaja), orzechy laskowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu,
emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii. Może zawierać inne orzechy.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Konsystencja: gęsta z kawałkami praliny, orzechów i wafli
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12098753