poglądowe zdjęcie produktu - owocowa pasta variegato do przekładania i dekorowania
  • poglądowe zdjęcie produktu - owocowa pasta variegato do przekładania i dekorowania

3 kg VARIEGATO JABŁKO Z CYNAMONEM SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

SEMPRE155

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 247,95 zł Do 26,10 zł
261,00 zł
Brutto

87,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 21

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

Seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z kawałkami świeżych lub kandyzowanych owoców. Niektóre z owocowych past do przekładania produkowane są na bazie przecieru owocowego. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty owocowe doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Variegato z owocami to idealne dodatek do klasycznych smaków lodów oraz kremów. 

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

VARIEGATO JABŁKO Z CYNAMONEM - to owocowa pasta do przekładania i dekorowania o półpłynnej konsystencji z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu.

Składniki: cukier, jabłka (33%), syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja zagęszczająca: pektyna (E440), ekstrakt z cynamonu w proszku, aromaty, barwnik: beta-karoten (E160a), substancja przeciwutleniająca: kwas askorbinowy (E300).

Alergeny: może zawierać pochodne mleka (łącznie z laktozą), migdałów, orzechów laskowych, pistacji, pozostałych orzechów oraz sezamu.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 30 miesięcy (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1108/265 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 65.7 g
w tym cukry 63.4 g
Białko 0.1 g
Sól 0.0 mg

Szczegóły produktu
SEMPRE155
21 Przedmioty

Opis

MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
RODZAJ
OWOCOWA PASTA VARIEGATO
SMAK
JABŁKO I CYNAMON
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
Z KAWAŁKAMI OWOCÓW
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
30 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: SEMPRE424

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami

favorite_border favorite

Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 241,50 zł

69,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SEMPRE420

Marka: SEMPRE

3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa

favorite_border favorite

Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Cena 157,50 zł

45,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: COMPRITAL66

Marka: COMPRITAL

op. 1 kg Topping Cioccolato - czekoladowa polewa do lodów i deserów - Be The Top - Comprital

favorite_border favorite

Topping czekoladowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Gotowa polewa smakowa o uniwersalnym zastosowaniu.

Cena 63,90 zł

63,90 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: KSIĄŻKI6

KSIĄŻKA LODY NATURALNIE SZYMON SAPIECHA 2024

favorite_border favorite

Ta pozycja jest skierowana do wszystkich miłośników lodów, zarówno amatorów, początkujących oraz doświadczonych cukierników. Czyli do tych, którzy chcą zgłębić tajniki technologii wytwarzania lodów.

Cena 149,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE