
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Pasta variegato z kawałkami owoców leśnych (jagody, czerwona porzeczka, czarna porzeczka, maliny, truskawki) - idealna do urozmaicania smaków lodów, dekorowania i przekładania oraz jako nadzienie do wyrobów cukierniczych. Przeznaczona jest do produkcji lodów rzemieślniczych. Doskonale sprawdzi się również podczas przygotowywania różnego rodzaju kremów cukierniczych, deserów mrożonym oraz musów. Stosowana jako pasta variegato do dekorowania i przekładania używana jest na zasadzie quantum satis - według uznania.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Pasta z kandyzowanymi owocami do lodów i cukiernictwa (półprodukt w paście z wiśniami - do przekładania lodów rzemieślniczych oraz do nadziewania semifreddo i wyrobów cukierniczych).
Składniki: mrożone owoce leśne (jagody, czerwona porzeczka, czarna porzeczka, maliny), cukier, syrop glukozowy, mrożone truskawki (7.6%), dekstroza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), skrobia modyfikowana (E1422), aromaty, substancje zagęszczające: agar (E406), pektyna (E440), skoncentrowany sok z czarnej marchwi, barwnik: indygotyna (E132); może zawierać śladowe ilości soi, mleka, jaj, orzechów włoskich i pistacji oraz ich pochodnych.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA VARIEGATO FRUTTI DI BOSCO | quantum satis (według uznania) |
MIESZANKA BAZOWA | 1000 g |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1130/266 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 65.0 g |
w tym cukry | 53.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.02 g |
CECHY/CHARAKTERYSTYKA MIKROBIOLOGICZNA | |
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ BAKTERII | < 5.000 ufc/g |
PLEŚNIE | < 100 ufc/g |
DROŻDŻE | < 100 ufc/g |
ENTEROBAKTERIE | < 100 ufc/g |
GRONKOWIEC ZŁOCISTY | < 20 ufc/g |
SALMONELLA | nieobecna w 25 g |
Wyprodukowano z pasją we Włoszech przez PERNIGOTTI GELATIERI ITALIANI - markę, która specjalizuje się w produkcji komponentów do tworzenia tradycyjnych lodów rzemieślniczych w nowoczesnym wydaniu i interpretacji.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI275
Marka: PERNIGOTTI
Słodka i bardzo pomarańczowa pasta variegato z kandyzowaną skórką pomarańczową. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: PERNIGOTTI248
Marka: PERNIGOTTI
Kandyzowane kasztany jadalne zanurzone w aromatycznym syropie z karmelem - doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI46
Marka: BABBI
Indeks: SOSA465
Marka: Sosa Ingredients
Kandyzowany imbir to doskonały dodatek do różnego rodzaju słodkich i wytrawnych kreacji. Nadaje deserom i potrawom ciekawy słodki i zarazem ostry smak. Kawałki imbiru mają postać kostki.
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI161
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI66
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI289
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.