
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
VARIEGATI WAFERINI - seria past variegato z chrupiącymi wafelkami do przekładania i dekorowania. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącym wafelkiem i dodatkami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Dopracowane smaki kremów z chrupiącymi dodatkami to doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
VARIEGATO WAFERINI COCCO - to kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi.
Składniki: oleje roślinne (olej szafranowy, olej bawełniany, olej palmowy, olej słonecznikowy), odtłuszczone mleko w proszku, cukier, wiórki kokosowe (4.4%), kawałki herbatników (mąka pszenna, cukier, tłuszcz słonecznikowy i palmowy, skrobia pszenna, mleko pełne, jaja, substancja spulchniająca: difosforany(E450), węglany sodu (E500), węglany amonu (E503), aromaty, sól), wafelek (1.8%) (mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, cukier, pełnoziarnista mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), żółtko jaja w proszku, substancja spulchniająca: węglany (E500ii), difosforany (E450), sól), aromaty, przeciwutleniacz: tokoferole (E307); może zawierać orzechy, w tym orzechy arachidowe, sezam oraz ich pochodne.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
VARIEGATO WAFERINI | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2600/626 kJ/kcal |
Tłuszcz | 49.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 11.0 g |
Węglowodany | 36.0 g |
w tym cukry | 34.0 g |
Białko | 10.0 g |
Sól | 0.3 g |
PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI137
Marka: BABBI
Kremowa pasta z pistacji i białej czekolady z chrupiącymi wafelkami i herbatnikami oraz praliną z karmelizowanych orzechów pistacjowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI276
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z całymi i siekanymi czarnymi wiśniami. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI147
Marka: BABBI
Pasta Variegato z KANDYZOWANYM IMBIREM do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI264
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI177
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: COMPRITAL377
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
Indeks: BABBI166
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: COMPRITAL23
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.