
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg VARIEGATO BISCOTELLA pasta kakaowa z orzechami i ciasteczkami 2.02810.113 Dawn:
Opis: wysokiej jakości pasta do przekładania i dekorowania lodów oraz wyrobów cukierniczych;
kremowa pasta kakaowa z chrupiącymi kawałkami ciasteczek i orzechów laskowych;
produkt należy dokładnie wymieszać przed użyciem.
Smak: krem kakaowy z kawałkami ciasteczek i orzechów laskowych
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), kawałki ciasteczek (22%) (mąka pszenna, tłuszcz roślinny palmowy,
cukier, syrop glukozowy, jaja, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu (E503), sól, aromat), kakao odtłuszczone w proszku (9%),
orzech laskowy (9%), mleko w proszku, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat.
Opakowanie: 3 kg (puszka metalowa z wieczkiem)
Zastosowanie:
- przekładanie lodów,
- dekoracja deserów,
- dekoracja wypieków.
Dozowanie: według uznania
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.02810.113
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2281/546 kJ/kcal
- tłuszcz: 32,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g
- węglowodany: 59,0 g
- w tym cukry: 40,0 g
- białko: 5,0 g
- sól: 0,2 g
Indeks: BABBI167
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI161
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI264
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI48
Marka: BABBI
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI137
Marka: BABBI
Kremowa pasta z pistacji i białej czekolady z chrupiącymi wafelkami i herbatnikami oraz praliną z karmelizowanych orzechów pistacjowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.