Indeks: PERNIGOTTI78
Marka: PERNIGOTTI
2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti
pasta variegato do przekładania
3kg VARIEGATO BISCOTELLA pasta kakaowa z orzechami i ciasteczkami 2.02810.113 Dawn:
Opis: wysokiej jakości pasta do przekładania i dekorowania lodów oraz wyrobów cukierniczych;
kremowa pasta kakaowa z chrupiącymi kawałkami ciasteczek i orzechów laskowych;
produkt należy dokładnie wymieszać przed użyciem.
Smak: krem kakaowy z kawałkami ciasteczek i orzechów laskowych
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), kawałki ciasteczek (22%) (mąka pszenna, tłuszcz roślinny palmowy,
cukier, syrop glukozowy, jaja, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu (E503), sól, aromat), kakao odtłuszczone w proszku (9%),
orzech laskowy (9%), mleko w proszku, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat.
Opakowanie: 3 kg (puszka metalowa z wieczkiem)
Zastosowanie:
- przekładanie lodów,
- dekoracja deserów,
- dekoracja wypieków.
Dozowanie: według uznania
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.02810.113
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2281/546 kJ/kcal
- tłuszcz: 32,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g
- węglowodany: 59,0 g
- w tym cukry: 40,0 g
- białko: 5,0 g
- sól: 0,2 g
Indeks: PERNIGOTTI78
Marka: PERNIGOTTI
pasta variegato do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI147
Marka: BABBI
Pasta Variegato z KANDYZOWANYM IMBIREM do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI312
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta miodowo-karmelowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów nerkowca - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI313
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL266
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI49
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!