- Nowy
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO AMARENA FRUTTO EXTRA pasta wiśniowa z całymi owocami 13202 BABBI
pasta variegato do przekładania i dekoracji z kruszonymi ciasteczkami frollini i kaakao
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku ciasteczka czekoladowego, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier, rozdrobione ciastka frollini z kakao (25%) (maka pszenna, olej palmowy, cukier, syrop glukozowy, kakao w proszku
(4% w cząstce ciasteczka), sól, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, emulgator: lecytyna sojowa, środek spulchniający: kwaśny węglan amonu,
kwaśny węglan sodu; może zawierać jaja), olej słonecznikowy, odtłuszczone kakao w proszku, orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku,
serwatka w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy, przeciwutleniacz: naturalny tokoferol. Może zawierać inne orzechy.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Konsystencja: gęsta z kawałkami ciasteczek
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5.5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093504
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT37
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: PERNIGOTTI293
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL146
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI312
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta miodowo-karmelowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów nerkowca - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL222
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.