• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie
  • gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie

3 kg GOLOSA NOCCIOLA B-FREE 1230124 BABBI krem orzech laskowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu

BABBI211

Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

255,00 zł
Brutto

85,00 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

FREE FROM "WOLNE OD" - to seria produktów stworzonych z dbałości o klientów i ich stale zmieniające się nawyki żywieniowe. Z połączenia tradycji i innowacji powstały produkty "bez laktozy", "bez dodatku cukru", czy wegańskie - nowa odsłona produktów bez utraty smaku i jakości.

GOLOSA - to seria gotowych do użycia kremów o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Kremy charakteryzują się gładką i aksamitną konsystencją, a ich stosowanie jest proste i szybkie. Przeznaczone są do stosowania w wyrobach mrożonych (np. lody) oraz do podgrzewania (np. fontanny czekoladowe). Kremy doskonale sprawdzą się do dekorowania lodów (tworzenie lodów warstwowych i dekoracja kuwet z lodami - cremino) oraz deserów. Stosowane są jako baza do kremów i musów oraz jako polewa do ciast i monoporcji. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość. Jeden produkt - wiele zastosowań.

GOLOSA B-FREE - to seria gładkich kremów bez dodatku cukru (produkty zawierają substancje słodzące).

Ważne informacje: golosa - to półprodukt w postaci gładkiego kremu o uniwersalnym zastosowaniu; przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Krem do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych (lody warstwowe, dekoracja lodów w kuwetach, dekoracja top) oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Produkt przed użyciem należy dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji (rozwarstwienie może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu). Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

MOŻLIWOŚCI ZASTOSOWANIA
przed użyciem zaleca się dokładnie wymieszać produkt - lekkie rozwarstwienie świadczy o wysokiej jakości produktu - brak substancji stabilizujących i/lub konserwujących
BEZPOŚREDNIE UŻYCIE

do tworzenia dekoracji kuwet z lodami przy użyciu form silikonowych - wlać krem (3.0 kg) do stalowej formy i umieścić ją w zamrażarce szokowej w temperaturze (-) 40°C na 30 minut do osiągnięcia odpowiedniej tekstury; produkt przechowywać w temperaturze (-) 13°C

MUSY I LODY SMAKOWE krem należy wymieszać z ciepłym mlekiem (około 60°C) w proporcji 40:60; mieszankę należy ubić i schłodzić w zamrażarce szokowej
VARIEGATO dozowanie według uznania; do przekładania, wzbogacania i dekorowania lodów; wystarczy lekko zmieszać z lodami
POLEWY produkt można użyć jak glazury do dekoracji ciast lodowych i semifreddo; ciasto po udekorowaniu należy umieścić w zamrażarce szokowej
FONTANNA CZEKOLADOWA produkt można stosować w fontannach czekoladowych; krem o temperaturze 25°C należy wlać do fontanny czekoladowej; zaleca się utrzymywanie temperatury poniżej 40°C (najlepiej 30°C)

GOLOSA NOCCIOLA B-FREE - gładki krem orzechowy (orzech laskowy) bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. 

Składniki: substancja słodząca: maltitol, olej słonecznikowy, orzechy laskowe (22%), odtłuszczone kakao w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), przeciwutleniacz: tokoferole (E306), aromaty; może zawierać orzechy, w tym orzechy arachidowe, mleko oraz ich pochodne; produkt bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry; zawiera substancje słodzące - nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
GOLOSA B-FREE QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2085/505 kJ/kcal
Tłuszcz 40.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4.4 g
Węglowodany 52.0 g
w tym cukry 1.0 g
Białko 3.6 g
Sól 0.0 g

PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.

Szczegóły produktu
BABBI211
10 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
1.23.0124
NAZWA HANDLOWA
GOLOSA NOCCIOLA B-FREE
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
4 x 3.0 kg - 12 kg
RODZAJ
UNIWERSALNY KREM CUKIERNICZY
SMAK
ORZECH LASKOWY
KONSYSTENCJA
GŁADKA | LEKKO PŁYNNA | AKSAMITNA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
PRZEZNACZENIE
DO LODÓW I CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
UNIWERSLANE
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
APLIKACJE
LODY | DESERY | KREMY | WYPIEKI | POLEWY | FONTANNA CZEKOLADOWA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
GOLOSA B-FREE
CERTYFIKATY
VEGAN
CERTYFIKATY
PRODUKT BEZGLUTENOWY
CERTYFIKATY
BEZ DODATKU CUKRU
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: BABBI85

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA FONDENTE 12833 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - ciemna czekolada

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 219,00 zł

73,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI150

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA CIOCCOLATO BIANCO 12834 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu – biała czekolada

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 192,00 zł

64,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI212

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA PISTACCHIO B-FREE 1230123 BABBI krem pistacjowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu

Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 447,00 zł

149,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SILIKOMART499

Marka: SILIKOMART

dł. 422 x szer. 352 x wys. 8 mm TAPIS ROULADE 01 Silikomart - forma silikonowa z rantem do wypieku rolady biszkoptowej

Tapis Roulade to seria form silikonowych z rantem przeznaczonych do wypieku rolady biszkoptowej. Uniwersalna mata silikonowa z rantem do pieczenia i odlewania mas cukierniczych. Tapis Roulade 01 to prostokątna mata silikonowa o wymiarach dł. 422 x szer. 352 x wys. 8 mm.

Cena 103,50 zł
Więcej
Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu!
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SEMPRE157

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO MANGO SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - mango - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 264,00 zł

88,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI228

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA PISTACCHIO 12832 BABBI gładki krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu

Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 423,00 zł

141,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI302

Marka: PERNIGOTTI

5 kg VARIEGATO AMORE PISTACCHIO 12092026B PERNIGOTTI krem pistacjowy z chrupiącymi wafelkami i prażonymi pistacjami

Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 990,00 zł

198,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI226

Marka: BABBI

op. 3 kg VARIEGATO CARAMEL & PECAN 1230142 BABBI pasta na bazie solonego karmelu z kawałkami karmelizowanych orzechów pekan

Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.

Cena 381,00 zł

127,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI229

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA KROK PISTACCHIO 12386 BABBI krem pistacjowy z kawałkami orzechów o uniwersalnym zastosowaniu

Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 495,00 zł

165,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI137

Marka: BABBI

2.5 kg VARIEGATO WAFERINI PISTACCHIO 12315 BABBI krem pistacjowy z białą czekoladą i chrupiącymi wafelkami

Kremowa pasta z pistacji i białej czekolady z chrupiącymi wafelkami i herbatnikami oraz praliną z karmelizowanych orzechów pistacjowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 435,00 zł

174,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE156

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego

Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 273,00 zł

91,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI315

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO TORRONE RUSTICO PISTACCHIO 12092013 PERNIGOTTI pasta pistacjowa z kawałkami chrupiącego nugatu

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 965,00 zł

193,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE283

Marka: SEMPRE

1 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego

Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 118,00 zł

118,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI236

Marka: BABBI

op. 3 kg VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA 12445 BABBI karmelowa pasta do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych

Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.

Cena 369,00 zł

123,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI40

Marka: BABBI

2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 280,00 zł

112,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU