Indeks: COMPRITAL355
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA ARACHIDE TOSTATA pasta z orzechów arachidowych PC720P Comprital
5kg MONELLA pasta variegato krem czekoladowo-orzechowy PF924A Compritall:
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - krem czekoladowo-orzechowy, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: według uznania
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów i innych deserów.
Opakowanie: 5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PF924A
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 2343/562 kJ/kcal
- tłuszcz: 36,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5g
- węglowodany: 50,0g
- w tym cukry: 49,0g
- białko: 6,9g
- sól: 0,20g
Indeks: COMPRITAL355
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL08
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL353
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE345
Marka: SEMPRE
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI166
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.