• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

  • Nowy
kremowa pasta cukiernicza o smaku mlecznej czekolady z wiórkami kokosowymi
  • kremowa pasta cukiernicza o smaku mlecznej czekolady z wiórkami kokosowymi

op. 3 kg VARIEGATO COCCOBELLO 12098750 PERNIGOTTI pasta o smaku mlecznej czekolady z wiórkami kokosowymi

PERNIGOTTI319

Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.

366,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

VARIEGATO COCCOBELLO kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z wiórkami kokosowymi przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

Składniki: cukier, oleje i tłuszcze roślinne (słonecznikowy, palmowy), wiórki kokosowe (8%), odtłuszczone mleko w proszku, pełne mleko w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, laktoza, śmietanka w proszku, białka mleka, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromaty, sól; produkt może zawierać soją, jaja, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje, orzechy arachidowe i nasiona sezamu.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA VARIEGATO quantum satis - według uznania
PASTA SMAKOWA 80-100 g/1l białej mieszanki bazowej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2507/603 kJ/kcal
Tłuszcz 43.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 11.0 g
Węglowodany 48.0 g
w tym cukry 43.0 g
Białko 5.2 g
Sól 0.16 g

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
OPAKOWANIE WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
MASA NETTO 3.0 KG
NAZWA HANDLOWA VARIEGATO COCCOBELLO
NUMER KATALOGOWY 12098750 
OPAKOWANIE ZBIORCZE 6.0 KG = 2 X 3.0 KG - KARTON
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI

- W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU

RODZAJ PRODUKTU PASTA VARIEGATO - DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
SMAK KOKOS + MLECZNA CZEKOLADA
BARWA CHARAKTERYSTYCZNA - BRĄZOWA
KONSYSTENCJA KREMOWA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI
SERIA PRODUKTOWA VARIEGATO
CERTYFIKATY PRODUKT BEZGLUTENOWY
WYPRODUKOWANO WE WŁOSZECH
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE

PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA

PASTA SMAKOWA DO LODÓW I KREMÓW

NADZIENIE CUKIERNICZE

NADZIENIE DO PRALIN

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI319
6 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI281

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK 12093641B PERNIGOTTI pasta o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 560,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI49

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 474,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU