Indeks: BAKELS04(1)
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
12,5kg CAKE BROWNIE MIX baza na ciasto czekoladowe w proszku 0.01033.711 Dawn:
Mieszanka bazowa do wypieku ciasta czekoladowego "Brownie".
Opis: mieszanka bazowa w proszku do wypieku ciasta czekoladowego; bazę należy połączyć wodą oraz olejem roślinnym w odpowiednich proporcjach;
do ciasta można dodać kawałki czekolady, orzechy; stosowanie bazy pozwala na skrócenie czasu przygotowania wypieków oraz zapewnia powtarzalność produktu;
ciasto po upieczeniu powinno być soczyste, gęste i aromatyczne.
Składniki: cukier, mąka pszenna (z wapniem, żelazem, niacyną i tiaminą), olej roślinny (rzepakowy), dekstroza, kakao o obniżonej zawartości cukru (5%),
czekolada w proszku (4%) (cukier, kakao w proszku, odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat waniliowy), całe jaja w proszku, sól, kawa rozpuszczalna w proszku,
substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, fosforan disodowy, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), odtłuszczone mleko w proszku;
może zawierać śladowe ilości soi.
Opakowanie: 12,5 kg (worek)
Sposób przygotowania:
- odmierzyć 1500 g mieszanki bazowej na ciasto czekoladowe, 370 g wody w temperaturze 50°C oraz 96 g oleju roślinnego,
- umieścić składniki w misie i mieszać przez 2 minuty na niskich obrotach, następnie przez kolejne 2 minuty na średnich obrotach,
- przelać ciasto do formy do pieczenia (formę dostosować do własnych potrzeb),
- piec w 180°C przez 35-40 minut;
(instrukcja ma charakter orientacyjny i należy ją dopasować do indywidulanych potrzeb).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 0.01033.711
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1766/418 kJ/kcal
- tłuszcz: 8,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,8 g
- węglowodany: 80,0 g
- w tym cukry: 57,0 g
- białko: 4,9 g
- sól: 0,85 g
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: BAKELS06
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN228
Marka: Dawn
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: SEMPRE327
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN148
Marka: Dawn
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN69
Marka: Dawn
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: DAWN226
Marka: Dawn
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
Indeks: DAWN225
Marka: Dawn
Indeks: MIXEX04
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN209
Marka: Dawn