• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

25kg QUARK-STABIL stabilizator do masy twarogowej w proszku 2.03901.506 Dawn
  • 25kg QUARK-STABIL stabilizator do masy twarogowej w proszku 2.03901.506 Dawn

25kg QUARK-STABIL stabilizator do masy twarogowej w proszku 2.03901.506 Dawn

DAWN239
1 207,50 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

25kg QUARK-STABIL stabilizator do masy twarogowej w proszku 2.03901.506 Dawn:

Mieszanka w proszku do stabilizowania wypieków na bazie twarogu, stabilizator do masy twarogowej w proszku.

Opis: najwyższej jakości proszkowy stabilizator do masy twarogowej, dzięki któremu sernik uzyskuje delikatną i soczystą strukturę, a owoce dodane do masy nie zapadają się;

stosowanie stabilizatora przy produkcji serników eliminuje problemy z nierówną jakością stosowanego twarogu oraz wpływa na przedłużenie trwałości wyrobów.


Składniki: cukier, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia pszenna, olej roślinny (palmowy), modyfikowana skrobia kukurydziana (E1422), albumina w proszku,

aromat, syrop glukozowy (kukurydziany, pszenny), emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), sól.

Opakowanie: 25 kg (worek)

Sposób przygotowania:

Przepis podstawowy:

- 300 g stabilizator do masy twarogowej,

- 500 ml wody,

- 100 g jaja (całe),

- 1000 g niskotłuszczowy twaróg,

- umieścić wszystkie składniki w misie i mieszać przez około 1 minutę do połączenia składników.

Receptura podstawowa na sernik - blacha 40 x 60 cm x h 5 cm:

- 3000 g twaróg chudy mielony,

- 1200 g woda,

- 300 g żółtka jaj,

- 900 g stabilizator do masy twarogowej,

- 10 g aromat,

- 500 g białka jaj,

- 500 g cukier.

Receptura podstawowa na sernik - blacha 40 x 60 cm x h 5 cm:

- 3000 g twaróg potrójnie mielony,

- 500-800 g woda,

- 300 g żółtka jaj,

- 900 g stabilizator do masy twarogowej,

- 10 g aromat,

- 500 g białka jaj,

- 500 g cukier.

Sposób przygotowania:

- białka jaj ubić razem z cukrem,

- pozostałe składniki wymieszać ze sobą i ubijać przez 4 minuty, stopniowo dodając wodę,

- połączyć obie masy,

- blachę wyłożyć roladą biszkoptową lub ciastem kruchym,

- masę nałożyć do 3/4 wysokości blachy,

- piec w 190°C przez około 90 minut.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;

chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.

Kod produktu: 2.03901.506

Producent: Dawn

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 1860/442 kJ/kcal

- tłuszcz: 13,0 g

- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,2 g

- węglowodany: 71,0 g

- w tym cukry: 47,0 g

- białko: 9,9 g

- sól: 0,99 g

Szczegóły produktu
DAWN239
2 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SEMPRE289

Marka: SEMPRE

op. 1 kg WANILIA 110005 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych

Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.

Cena 201,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LAPED28

Marka: LAPED

op. 1 kg GRANELLA DI ZUCCHERO LAPED - duże granulki cukru perlistego do zapiekania i dekoracji - 5 mm

Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków....

Cena 25,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: AGUGIARO04

Marka: LE SINFONIE

op. 10 kg Manitoba Le Sinfonie - mąka z pszenicy miękkiej typ 00 - do długo rosnących wypieków na zakwasie

Manitoba - wytrzymała i plastyczna mąka pszenna. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 14.5% zawartości białka. Mąka do ciasta wymagającego długiego procesu wyrastania! Mąka pszenna do ptysi z ciasta parzonego! Mąka do wypieków na zakwasie!

Cena 101,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE327

Marka: SEMPRE

op. 1 kg POPCORN 110003 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych

Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.

Cena 195,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: AGUGIARO02

Marka: LE SINFONIE

op. 10 kg Sottozero Le Sinfonie - mąka z pszenicy miękkiej typ 00 - do ciasta poddawanego procesowi mrożenia

Sottozero - plastyczna i odporna mąka pszenna do ciasta poddawanego procesowi mrożenia. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 13.5% zawartości białka. Mąka do mrożonych rogalików! Mąka do mrożonych ciast na zakwasie! Mąka zachowująca żywotność drożdży podczas mrożenia!

Cena 99,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE328

Marka: SEMPRE

op. 1 kg PALONE MASŁO 110007 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych

Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.

Cena 195,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LAPED27

Marka: LAPED

op. 1 kg GRANELLA DI ZUCCHERO LAPED - średnie granulki cukru perlistego do zapiekania i dekoracji - 3.5 mm

Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków....

Cena 25,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: LAPED26

Marka: LAPED

op. 1 kg GRANELLA DI ZUCCHERO LAPED - drobne granulki cukru perlistego do zapiekania i dekoracji - 3 mm

Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków....

Cena 25,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SEMPRE291

Marka: SEMPRE

op. 1 kg SŁONY KARMEL 110004 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych

Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.

Cena 190,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: AGUGIARO03

Marka: LE SINFONIE

op. 10 kg Magistrale Le Sinfonie - mąka z pszenicy miękkiej typ 00 - do długo rosnących wypieków z ciasta drożdżowego

Magistrale - delikatna i elastyczna mąka do mistrzowskich wypieków. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 14% zawartości białka. Mąka do ciasta wymagającego długiego procesu wyrastania! Mąka pszenna do panettone, focaccia i pandoro! Mąka do wypieków na zakwasie!

Cena 100,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU