- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
15kg KASE QUARK DELIKAT baza w proszku do wypieku sernika amerykańskiego 2.03900.115 Dawn
15kg KASE QUARK DELIKAT baza w proszku do wypieku sernika amerykańskiego 2.03900.115 Dawn:
Mieszanka bazowa do wypieku delikatnego sernika amerykańskiego oraz przygotowywania nadzień twarogowych.
Opis: mieszanka bazowa w proszku do wypieku delikatnego sernika amerykańskiego oraz przygotowywania nadzień twarogowych;
bazę należy połączyć jajami, twarogiem oraz śmietanką w odpowiednich proporcjach; stosowanie bazy pozwala na skrócenie czasu przygotowania wypieków
oraz zapewnia powtarzalność produktu; dzięki bazie masa serowa nabiera kremowej konsystencji; podczas pieczenia sernik nie rośnie i nie pęka;
sernik po upieczeniu powinien być wilgotny; można podawać z polewą czekoladową i świeżymi owocami;
produkt po upieczeniu jest odporny na zamrażanie oraz rozmrażanie.
Składniki: cukier, olej roślinny (palmowy), skrobia pszenna, skrobia modyfikowana, aromat, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), mleko, białko jaja, syrop glukozowy, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471).
Opakowanie: 15 kg (worek)
Sposób przygotowania:
Przepis podstawowy ze śmietaną - składniki:
- 300 g bazy do sernika,
- 275 g jaja (całe),
- 900 g twaróg chudy,
- 600 g słodkiej śmietanki.
Przepis podstawowy z pełnym mlekiem - składniki:
- 300 g bazy do sernika,
- 275 g jaja (całe),
- 900 g twaróg niskotłuszczowy,
- 600 g mleko pełnotłuste.
Przygotowanie - składniki umieścić w misie i mieszać przez około 3 minuty do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Pieczenie - w piekarniku nagrzanym do 80-190°C przez około 60 minut.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.03900.115
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1898/451 kJ/kcal
- tłuszcz: 13,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,1 g
- węglowodany: 82,0 g
- w tym cukry: 57,0 g
- białko: 0,4g
- sól: 0,6 g
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
1 kg MASCARPONE 40-50 14833 BABBI aromat w proszku do lodów i wyrobów cukierniczych - mascarpone
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
op. 1 kg WANILIA 110005 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI05
Marka: BABBI
1 kg QUARK 50 14830 BABBI aromatyzowany twaróg w proszku do lodów i wyrobów cukierniczych - aromat sernika
Aromat sernika w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
op. 1 kg RÓŻOWA GUMA BALONOWA 110002 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
op. 1 kg WAFELEK 110006 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN210
Marka: Dawn
12,5kg CAKE BROWNIE MIX baza na ciasto czekoladowe w proszku 0.01033.711 Dawn
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
2,5 kg CREME BRULEE baza do przygotowania deseru w proszku 2.03338.114 Dawn
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
op. 1 kg SŁONY KARMEL 110004 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN209
Marka: Dawn
15kg PREMIX PLATTENKUCHEN uniwersalna baza ciasta biszkoptowo-tłuszczowego 2.03517.016 Dawn
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
5 kg BUBBLE WAFFLE MIX MIXEXPERT mieszanka bazowa w proszku do gofrów bąbelkowych
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
1 kg RICOTTA MIX 400 11460 BABBI gotowa mieszanka bazowa do deserów i lodów o smaku sera ricotta
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: SEMPRE328
Marka: SEMPRE
op. 1 kg PALONE MASŁO 110007 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
op. 1 kg NIEBIESKA GUMA BALONOWA 110001 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: MIXEX04
Marka: MIX EXPERT
5 kg WAFFLE MIX MIXEXPERT mieszanka bazowa w proszku do tradycyjnych gofrów biszkoptowych
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: COMPRITAL296
Marka: COMPRITAL
2 kg CIOCCOLATO 130 B156C COMPRITAL mieszanka w proszku na bazie kakao do produkcji lodów czekoladowych
Produkt w proszku na bazie kakao przeznaczony do produkcji semifreddo i lodów czekoladowych. Dodatek do białej bazy pozwala na uzyskanie smaku mlecznej lub ciemnej czekolady.
Indeks: COMPRITAL150
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
1 kg MASCARGEL GIUBILEO P408A COPRITAL mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku
Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
1 kg YOGHITO 30 10338 BABBI liofilizowany jogurt naturalny z aromatem - do lodów i wyrobów cukierniczych
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN148
Marka: Dawn
2,5kg PANNA COTTA baza do przygotowania deseru w proszku 2.03403.804 Dawn
Indeks: MASTERMARTINI98
Marka: Master Martini
op. 10 kg GRANELLA DI ZUCCHERO AE42ZG MASTER MARTINI - biały granulowany cukier do zapiekania - termostabilny
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.