
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
15kg KASE QUARK DELIKAT baza w proszku do wypieku sernika amerykańskiego 2.03900.115 Dawn:
Mieszanka bazowa do wypieku delikatnego sernika amerykańskiego oraz przygotowywania nadzień twarogowych.
Opis: mieszanka bazowa w proszku do wypieku delikatnego sernika amerykańskiego oraz przygotowywania nadzień twarogowych;
bazę należy połączyć jajami, twarogiem oraz śmietanką w odpowiednich proporcjach; stosowanie bazy pozwala na skrócenie czasu przygotowania wypieków
oraz zapewnia powtarzalność produktu; dzięki bazie masa serowa nabiera kremowej konsystencji; podczas pieczenia sernik nie rośnie i nie pęka;
sernik po upieczeniu powinien być wilgotny; można podawać z polewą czekoladową i świeżymi owocami;
produkt po upieczeniu jest odporny na zamrażanie oraz rozmrażanie.
Składniki: cukier, olej roślinny (palmowy), skrobia pszenna, skrobia modyfikowana, aromat, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), mleko, białko jaja, syrop glukozowy, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471).
Opakowanie: 15 kg (worek)
Sposób przygotowania:
Przepis podstawowy ze śmietaną - składniki:
- 300 g bazy do sernika,
- 275 g jaja (całe),
- 900 g twaróg chudy,
- 600 g słodkiej śmietanki.
Przepis podstawowy z pełnym mlekiem - składniki:
- 300 g bazy do sernika,
- 275 g jaja (całe),
- 900 g twaróg niskotłuszczowy,
- 600 g mleko pełnotłuste.
Przygotowanie - składniki umieścić w misie i mieszać przez około 3 minuty do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Pieczenie - w piekarniku nagrzanym do 80-190°C przez około 60 minut.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.03900.115
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1898/451 kJ/kcal
- tłuszcz: 13,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,1 g
- węglowodany: 82,0 g
- w tym cukry: 57,0 g
- białko: 0,4g
- sól: 0,6 g
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: EMIX07
Marka: EMIX
Kto powiedział, ze gofry muszą być słodkie... Mieszanka bazowa do wypieku wytrawnych gofrów bąbelkowych pozwala na tworzenie nietuzinkowych potraw. Odmienione oblicze gofrów, które spełniają rolę pełnowartościowego posiłku (idealnie sprawdzą się na śniadanie czy lunch).
Indeks: EMIX10
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN231
Marka: Dawn
Indeks: RÓŻNE293/3
Marka: SEMPRE
Niezbędna w każdej domowej i profesjonalnej cukierni, zwłaszcza w okresie świątecznym mieszanka do wypieku różnego rodzaju wyrobów piernikowych. Zapewnia zawsze doskonały smak i wyjątkowy aromat twoich ulubionych korzennych wypieków.
Indeks: EMIX05
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Jesteś na diecie wegańskiej? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju wegańskimi dodatkami.
Indeks: DAWN148
Marka: Dawn
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: MIXEX04
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN69
Marka: Dawn
Indeks: BABBI05
Marka: BABBI
Aromat sernika w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN214
Marka: Dawn