W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
15kg KASE QUARK DELIKAT baza w proszku do wypieku sernika amerykańskiego 2.03900.115 Dawn
Opis produktu
15kg KASE QUARK DELIKAT baza w proszku do wypieku sernika amerykańskiego 2.03900.115 Dawn:
Mieszanka bazowa do wypieku delikatnego sernika amerykańskiego oraz przygotowywania nadzień twarogowych.
Opis: mieszanka bazowa w proszku do wypieku delikatnego sernika amerykańskiego oraz przygotowywania nadzień twarogowych;
bazę należy połączyć jajami, twarogiem oraz śmietanką w odpowiednich proporcjach; stosowanie bazy pozwala na skrócenie czasu przygotowania wypieków
oraz zapewnia powtarzalność produktu; dzięki bazie masa serowa nabiera kremowej konsystencji; podczas pieczenia sernik nie rośnie i nie pęka;
sernik po upieczeniu powinien być wilgotny; można podawać z polewą czekoladową i świeżymi owocami;
produkt po upieczeniu jest odporny na zamrażanie oraz rozmrażanie.
Składniki: cukier, olej roślinny (palmowy), skrobia pszenna, skrobia modyfikowana, aromat, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), mleko, białko jaja, syrop glukozowy, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471).
Opakowanie: 15 kg (worek)
Sposób przygotowania:
Przepis podstawowy ze śmietaną - składniki:
- 300 g bazy do sernika,
- 275 g jaja (całe),
- 900 g twaróg chudy,
- 600 g słodkiej śmietanki.
Przepis podstawowy z pełnym mlekiem - składniki:
- 300 g bazy do sernika,
- 275 g jaja (całe),
- 900 g twaróg niskotłuszczowy,
- 600 g mleko pełnotłuste.
Przygotowanie - składniki umieścić w misie i mieszać przez około 3 minuty do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Pieczenie - w piekarniku nagrzanym do 80-190°C przez około 60 minut.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.03900.115
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1898/451 kJ/kcal
- tłuszcz: 13,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,1 g
- węglowodany: 82,0 g
- w tym cukry: 57,0 g
- białko: 0,4g
- sól: 0,6 g
Szczegóły produktu