
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg PANNA COTTA baza do przygotowania deseru w proszku 2.03403.804 Dawn:
Opis: mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; baza pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru,
którego smak będzie powtarzalny; bazę należy połączyć z mlekiem i śmietanką na ciepło i pozostawić do ostygnięcia i stężenia.
Składniki: cukier, glukoza, żelatyna, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: karagen (E407), aromat, sól, dekstroza.
Opakowanie: 2,5 kg (worek)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 2,5 kg = 5 kg (karton)
Sposób przygotowania:
- wymieszać 400 ml mleka z 400 g płynnej słodkiej śmietanki (30-36%) i zagotować,
- zdjąć ze źródła ciepła, dodać 150 g bazy deseru w proszku i wymieszać mikserem,
- podzielić na mniejsze porcje w dekoracyjnych naczyniach i schłodzić,
- deser można wyjmować z formy po dokładnym stężeniu.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego;
po otwarciu produkt przesypać do pojemnika z zamknięciem w celu ochrony przed dostępem powietrza i wilgoci.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1610/378 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,03 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,02 g
- węglowodany: 87,0 g
- w tym cukry: 85,0 g
- białko: 6,9 g
- sól: 0,14 g
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SEMPRE45
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: EMIX04(1)
Marka: EMIX
Na naleśniki zawsze jest dobra pora! Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowanie zawsze doskonałych naleśników. Lekko słodkie naleśniki będą komponować się zarówno ze słodkimi jak i wytrawnymi dodatkami.
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN69
Marka: Dawn
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: EMIX05
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Jesteś na diecie wegańskiej? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju wegańskimi dodatkami.
Indeks: EMIX07
Marka: EMIX
Kto powiedział, ze gofry muszą być słodkie... Mieszanka bazowa do wypieku wytrawnych gofrów bąbelkowych pozwala na tworzenie nietuzinkowych potraw. Odmienione oblicze gofrów, które spełniają rolę pełnowartościowego posiłku (idealnie sprawdzą się na śniadanie czy lunch).
Indeks: RÓŻNE293/3
Marka: SEMPRE
Niezbędna w każdej domowej i profesjonalnej cukierni, zwłaszcza w okresie świątecznym mieszanka do wypieku różnego rodzaju wyrobów piernikowych. Zapewnia zawsze doskonały smak i wyjątkowy aromat twoich ulubionych korzennych wypieków.
Indeks: DAWN209
Marka: Dawn
Indeks: EMIX10
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: MIXEX04
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI05
Marka: BABBI
Aromat sernika w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN214
Marka: Dawn