
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg PANNA COTTA baza do przygotowania deseru w proszku 2.03403.804 Dawn:
Opis: mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; baza pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru,
którego smak będzie powtarzalny; bazę należy połączyć z mlekiem i śmietanką na ciepło i pozostawić do ostygnięcia i stężenia.
Składniki: cukier, glukoza, żelatyna, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: karagen (E407), aromat, sól, dekstroza.
Opakowanie: 2,5 kg (worek)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 2,5 kg = 5 kg (karton)
Sposób przygotowania:
- wymieszać 400 ml mleka z 400 g płynnej słodkiej śmietanki (30-36%) i zagotować,
- zdjąć ze źródła ciepła, dodać 150 g bazy deseru w proszku i wymieszać mikserem,
- podzielić na mniejsze porcje w dekoracyjnych naczyniach i schłodzić,
- deser można wyjmować z formy po dokładnym stężeniu.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego;
po otwarciu produkt przesypać do pojemnika z zamknięciem w celu ochrony przed dostępem powietrza i wilgoci.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1610/378 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,03 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,02 g
- węglowodany: 87,0 g
- w tym cukry: 85,0 g
- białko: 6,9 g
- sól: 0,14 g
Indeks: BARIMA209
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SEMPRE190/1
Marka: SEMPRE
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: COMPRITAL296
Marka: COMPRITAL
Produkt w proszku na bazie kakao przeznaczony do produkcji semifreddo i lodów czekoladowych. Dodatek do białej bazy pozwala na uzyskanie smaku mlecznej lub ciemnej czekolady.
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: COMPRITAL150
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN209
Marka: Dawn
Indeks: MIXEX04
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN231
Marka: Dawn
Indeks: BABBI03
Marka: BABBI
Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na gorąco.
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN214
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.