1kg Czekolada 55% Wybrzeże Kości Słoniowej CIEMNA IVORY COAST 721 Lubeca

LUBECA54
66,80 zł
Brutto

66,80 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 55% 721 Lubeca:

 

Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana w Niemczech; 

charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego z nutami czerwonych owoców.

Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,

co ułatwia pracę z czekoladą.

Zawartość kakao minimum 55%

 

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Wybrzeża Kości Słoniowej

Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy;

może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów i mleka. 

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

 

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: 721

 

Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 611/2535 kcal/kJ

tłuszcz: 46,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29,0 g

węglowodany: 36,0 g

 - w tym cukry: 31,0 g

białko: 6,3 g

sól: 0,01 g

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).



Szczegóły produktu
LUBECA54
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT97

Marka: CALLEBAUT

1 kg CAPPUCCINO CALLETS™ CAPPUCCINO-E4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej i białej czekolady z kawą

Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.

Cena 102,00 zł

102,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: ROSEDECOR395/4

Marka: ROSE DECOR

"4" ŚWIECZKA BIAŁO-NIEBIESKA NA TORT 764904 ROSEDECOR wysokość 6,5 cm

Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i niebieskim.

Cena 3,70 zł

3,70 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: LUBECA44

Marka: LUBECA

0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich

Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.

Cena 13,50 zł

67,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU