Indeks: PERNIGOTTI106
Marka: PERNIGOTTI
5kg VARIEGATO CHOCK krem Gianduia z orzechową praliną i wafelkami 12098753 Pernigotti
115,00 zł / 1 kg
3kg VARIEGATO PESCA ARANCIO pasta brzoskwiniowa z kandyzowaną pomarańczą 12625 BABBI:
Opis: seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi owocami; wysokiej jakości produkt, szybki i prosty w użyciu;
idealne połączenie gładkiego, kremowego smaku z kandyzowanymi owocami; półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
Smak: brzoskwinia z kandyzowaną pomarańczą
Składniki: syrop glukozowy, syrop cukrowy, brzoskwinia, kandyzowana pomarańcza, skoncentrowany sok pomarańczowy, skrobia modyfikowana,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), ekstrakt z papryki, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), aromat.
Dozowanie: według uznania
Zastosowanie: do lodów, kremów, deserów, do przekładania i dekorowania
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12625
Producent: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI106
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI138
Marka: BABBI
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI279
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI268
Marka: PERNIGOTTI
Intensywnie owocowa pasta do przekładania i dekorowania lodów. Pasta marakuja z 25% zawartością miąższu owocowego! Idealna do lodów mascarpone i ricotta!
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI301
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI217
Marka: BABBI
Pasta Variegato Noisette Classica - to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych i kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów. Nadzienie z orzechów laskowych i kakao do stosowania w cukiernictwie.
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.