
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ Milk Chrupiące perełki w mlecznej czekoladzie CHM-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
11,06 zł / 100 g
3kg VARIEGATO FRUTTI DI BOSCO pasta owoce leśne do przekładania 12605 BABBI:
Opis: seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania; wysokiej jakości produkt, szybki i prosty w użyciu;
półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
Smak: owoce leśne - jeżyny, truskawki, jagody, maliny
Składniki: cukier, owoce (jeżyny, truskawki, jagody, maliny), syrop glukozowy, skrobia modyfikowana, skoncentrowany sok malinowy,
skoncentrowany sok truskawkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromaty, ekstrakt z marchwi,
substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), barwniki: błękit brylantowy FCF (E133).
Dozowanie: według uznania
Zastosowanie: do lodów, kremów, deserów, do przekładania i dekorowania
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12605
Producent: BABBI
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE45
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.