
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5kg FWF-Z2CARA Nadzienie Karmelowe (toffee) CARAMEL FIL Callebaut:
Opis: gotowy do użycia prawdziwy karmel o maślanym smaku toffee.
Złoty karmel o półpłynnej konsystencji.
Caramel Fil - to gotowy do użycia prawdziwy karmel. Ze względu na swój złoty kolor, maślany smak toffee i półpłynną konsystencję
bardzo dobrze łączy się z ciemniejszą i bardziej intensywną czekoladą. Stanowi też doskonałe nadzienie do wyrobów cukierniczych.
Karmel wystarczy zmiękczyć przed użyciem, mieszając lub nieznacznie podgrzewając (maks. 25-30°C), i nałożyć do rękawa cukierniczego.
Następnie należy wyszprycować go do form lub do wybranych kubeczków czekoladowych.
Można także nadać mu chrupiącą teksturę. Caramel Fill jest doskonały także do nadawania smaku lodom,
kremom do wypieków, musom itp.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: syrop glukozowy, zagęszczone odtłuszczone słodzone mleko (odtłuszczone mleko, cukier),
tłuszcz roślinny (kokosowy) całkowicie utwardzony, sól, aromat, emulgator: E471.
Kod produktu: FWF-Z2CARA
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Nieznacznie zmiękczyć lub podgrzać przed szprycowaniem do form
i kubeczków lub przed zmieszaniem z kremem.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: BARIMA492
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT