Kulki czekoladowe pokryte warstwą aksamitnego pomarańczowego barwnika! Wykonane z wysokiej jakości białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się na każdą okazję zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
 - PROMOCJE
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
 - BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
 - BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
 - MIESZANKI DO LODÓW
 - DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
 - PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
 - PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
 - TOPPINGI
 - POLEWY ZASTYGAJĄCE
 - POSYPKI DO LODÓW
 - SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
 - KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
 - SMAKÓWKI DO LODÓW
 - FORMY DO LODÓW
 
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
 - TYLKI CUKIERNICZE
 - WORKI CUKIERNICZE
 - WAŁKI DO MASY I CIASTA
 - AKCESORIA DO KORONEK
 - AKCESORIA FLORYSTYCZNE
 - KRATKI DO STUDZENIA
 - RÓZGI i TRZEPACZKI
 - NOŻE KUCHENNE
 - SZPATUŁY CUKIERNICZE
 - SKROBKI
 - ŁOPATKI KUCHENNE
 - PĘDZELKI
 - MISKI
 - MIARKI KUCHENNE
 - TARKI RĘCZNE
 - DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
 - SITKA CUKIERNICZE
 - STOLNICE SILIKONOWE
 - FOLIE GITAROWE
 
 - SPRZĘT BARISTYCZNY
 - SYFONY I AKCESORIA
 - TERMOMETRY I MIERNIKI
 - ROBOTY KUCHENNE
 - BLENDERY
 - URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
 - DRUKARKI SPOŻYWCZE
 - GOFROWNICE I AKCESORIA
 - ŚRODKI HIGIENY
 
 - 
				
											
						
 - SZKOLENIA CUKIERNICZE
 - KSIĄŻKI CUKIERNICZE
 
- AGUGIARO & FIGNA
 - ALFATEC PRO
 - ASTRA SWEETS
 - BABBI
 - BALDINI
 - BAMIX OF SWITZERLAND
 - BARBARA LUIJCKX
 - BENEO
 - BIRKMANN
 - BONUS
 - BOTANICA
 - BRAND 4CAKE
 - BRAS MILANO
 - CACAO BARRY
 - CALLEBAUT
 - CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
 - CHOCOLATE WORLD
 - CHOCOVIC
 - COLLINO
 - COMPRITAL
 - DANTOM
 - DAWN FOODS
 - DE BUYER
 - DEBIC
 - DECO RELIEF
 - DECORA
 - DEKORA
 - DEKORPOL
 - DIJO FUN&FOOD
 - DITARTE
 - DLA SMAKU
 - DOMOGEL
 - DOROSIOWE RANTY
 - DREIDOPPEL
 - DYLEX
 - ELENA LIOFILIZATY
 - EMIX
 - EUROVANILLE
 - EWALD-GELATINE GMBH
 - FLORENSUC
 - FOOD COLOURS
 - FRACTAL COLORS
 - FRANTYL
 - FS OPAKOWANIA
 - GALAGO MEDAC
 - GIUBILEO EXPERIENCE
 - GIUSTO MANETTI BATTILORO
 - GODAN
 - GOLDPLAST
 - GRODCONO
 - HANS BRUNNER
 - HEINZELMANN
 - HENDI
 - HERSTA
 - ICB TECNOLOGIE
 - ISI INSPIRING FOOD
 - KOMAGES
 - KRAM
 - LAPED
 - LC TRADE POLAND
 - LEAGEL
 - LEDUVEL
 - LIV OPAKOWANIA
 - LOUIS FRANCOIS
 - LOVE NATURE
 - LUBECA
 - MARTELLATO
 - MASTER MARTINI
 - MASTERCHEM
 - MAZZONI GROUP
 - MICROPLANE
 - MIRAN
 - MIX EXPERT
 - MIXIT
 - MODECOR
 - MONA LISA
 - MONIN
 - MORI 2A
 - MULTIICE
 - NESTLE PROFESSIONAL
 - NOVACART
 - PAPILART
 - PAVONI ITALIA
 - PEJOT
 - PERNIGOTTI
 - PIANETTA DI BARBIERI
 - PODKŁADY CUKIERNICZE
 - POLKRYS
 - POLO PLAST
 - PROFBOARD
 - RAVIFRUIT
 - ROBOT COUPE
 - ROSE DECOR
 - SALPA
 - SARACINO
 - SASKIA
 - SEMPRE
 - SICO KITCHENWARE
 - SILIKOMART
 - SOSA INGREDIENTS
 - STALGAST
 - STARK
 - STÖCKEL
 - STYROPAK
 - SWEET DECOR
 - TALA
 - TEAHOUSE EXCLUSIVES
 - TESCOMA
 - TESTO
 - THERMOHAUSER
 - TOMGAST
 - TRUCILLO
 - UNIPACK
 - UNOX
 - VALRHONA
 - VAN HOUTEN
 - VITAMIX
 - VITO OIL FILTER SYSTEM
 - WILTON
 - ZEELANDIA
 
Szukaj
5kg FWF-Z2CARA Nadzienie Karmelowe (toffee) CARAMEL FIL Callebaut
Opis produktu
Opis: gotowy do użycia prawdziwy karmel o maślanym smaku toffee.
Złoty karmel o półpłynnej konsystencji.
Caramel Fil - to gotowy do użycia prawdziwy karmel. Ze względu na swój złoty kolor, maślany smak toffee i półpłynną konsystencję
bardzo dobrze łączy się z ciemniejszą i bardziej intensywną czekoladą. Stanowi też doskonałe nadzienie do wyrobów cukierniczych.
Karmel wystarczy zmiękczyć przed użyciem, mieszając lub nieznacznie podgrzewając (maks. 25-30°C), i nałożyć do rękawa cukierniczego.
Następnie należy nałożyć go do form lub do wybranych kubeczków czekoladowych.
Można także nadać mu chrupiącą teksturę. Caramel Fill jest doskonały także do nadawania smaku lodom,
kremom do wypieków, musom itp.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: syrop glukozowy, zagęszczone odtłuszczone słodzone mleko (odtłuszczone mleko, cukier),
tłuszcz roślinny (kokosowy) całkowicie utwardzony, sól, aromat, emulgator: E471.
Kod produktu: FWF-Z2CARA
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Nieznacznie zmiękczyć lub podgrzać przed szprycowaniem do form
i kubeczków lub przed zmieszaniem z kremem.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Szczegóły produktu
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
op. 1.25 kg TUORLO VIVO PF124B Comprital - pasteryzowane żółtka jaj z cukrem
Pasteryzowane żółtka jaj z cukrem. Przeznaczone do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Zapewniają wygodę użycia, powtarzalność przepisów, łatwe przechowywanie i bezpieczeństwo produktów.
Pasta cukiernicza o smaku kokosowo-migdałowym. Idealna do lodów i deserów inspirowanych popularnymi pralinkami kokosowymi. Smak alla Raffaello.