Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.
VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE - kremowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Wyrazisty smak "zabaione" - połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem. Aksamitny dodatek do lodów mlecznych. Charakterystyczna złoto-brązowa barwa. Wyjątkowe odczucie dla podniebienia. Nowoczesne wydanie klasycznego smaku lodów.
PASTA VARIEGATO / KREMOWA STRUKTURA / WYRAZISTY I BOGATY SMAK / NOWOCZESNE PODANIE
Ważne informacje: półprodukt w postaci kremowej pasty variegato do przekładania i dekorowania lodów - przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą i czystą - łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: kremowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.
RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA VARIEGATO
quantum satis - według uznania
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna
1146/272 kJ/kcal
Tłuszcz
5.1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe
2.1 g
Węglowodany
47.0 g
w tym cukry
40.0 g
Białko
3.5 g
Sól
0.24 g
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
MASA NETTO
3.5 KG
NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE
NUMER KATALOGOWY
12093400
OPAKOWANIE ZBIORCZE
7.0 KG = 2 X 3.5 KG - KARTON
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
RODZAJ PRODUKTU
PASTA VARIEGATO - DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
SMAK
ZABAIONE - WINO MARSALA + ŻÓŁTKA JAJ + CUKIER
BARWA
ZŁOTA / ŻÓŁTO-BRĄZOWA
KONSYSTENCJA
KREMOWA
GŁADKA
SERIA PRODUKTOWA
VARIEGATO
CERTYFIKATY
PRODUKT BEZGLUTENOWY
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.
Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.