Indeks: COMPRITAL14(1)
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA ZABAIONE PREMIUM skoncentrowana pasta o smaku kremu zabaione PC505P Comprital
Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.
VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE - kremowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Wyrazisty smak "zabaione" - połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem. Aksamitny dodatek do lodów mlecznych. Charakterystyczna złoto-brązowa barwa. Wyjątkowe odczucie dla podniebienia. Nowoczesne wydanie klasycznego smaku lodów.
PASTA VARIEGATO / KREMOWA STRUKTURA / WYRAZISTY I BOGATY SMAK / NOWOCZESNE PODANIE
Ważne informacje: półprodukt w postaci kremowej pasty variegato do przekładania i dekorowania lodów - przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą i czystą - łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: kremowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.
Składniki: wino Marsala (17% zawartość alkoholu, zawiera siarczyny), cukier, pasteryzowane żółtka jaj, słodzone mleko skondensowane, syrop glukozowy, skrobia modyfikowana, woda, aromaty, barwnik: karoteny, sól; może zawierać soję, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy pistacjowe.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA VARIEGATO | quantum satis - według uznania |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1146/272 kJ/kcal |
Tłuszcz | 5.1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2.1 g |
Węglowodany | 47.0 g |
w tym cukry | 40.0 g |
Białko | 3.5 g |
Sól | 0.24 g |
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | |
OPAKOWANIE | WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA |
MASA NETTO | 3.5 KG |
NAZWA HANDLOWA | VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE |
NUMER KATALOGOWY | 12093400 |
OPAKOWANIE ZBIORCZE | 7.0 KG = 2 X 3.5 KG - KARTON |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA |
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI - W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU |
RODZAJ PRODUKTU | PASTA VARIEGATO - DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA |
SMAK | ZABAIONE - WINO MARSALA + ŻÓŁTKA JAJ + CUKIER |
BARWA | ZŁOTA / ŻÓŁTO-BRĄZOWA |
KONSYSTENCJA |
KREMOWA GŁADKA |
SERIA PRODUKTOWA | VARIEGATO |
CERTYFIKATY | PRODUKT BEZGLUTENOWY |
WYPRODUKOWANO | WE WŁOSZECH |
PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO |
ZASTOSOWANIE |
PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA |
Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.
Indeks: COMPRITAL14(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI49
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI279
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI210
Marka: BABBI
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI161
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL58
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL58(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI252
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI229
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.