• SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • FORMY PŁATNOŚCI

1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO
  • 1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO
  • 1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO
  • 1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO

1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO

SICAO04(1)
56,50 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO:

Polewa na bazie białej czekolady w postaci kaletek (zawiera całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne).

Łatwa w użyciu i szybko rozpuszczająca się polewa nie wymagająca temperowania od marki Callebaut SICAO.

Lekko błyszczące wykończenie; kaletki wystarczy upłynnić, a następnie użyć jako polewy (bez konieczności temperowania).

Idealna do pokrywania ciast, wypieków i deserów.

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (kokosowy, palmowy) w zmiennych proporcjach, emulgator: lecytyna sojowa (E322),  

polirycynooleinian poliglicerolu (E476), aromat; może zawierać orzechy, migdały, mleko i ich pochodne.



Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Producent: SICAO

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g

- węglowodany: 58,9 g

 - w tym cukry: 58,9 g

- białko: 1,2 g

- sól: 0,2 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
SICAO04(1)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: MASTERMARTINI21

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CB MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 190,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE