Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

DAWN110
349,80 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Opis

10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:

Białe dropsy do polew na bazie tłuszczu.

Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z białej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.

Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.



Składniki: cukier, całkowicie uwodornione i nie uwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), serwatka w proszku,

laktoza, tłuszcz roślinny, emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa, aromaty.



Opakowanie: 10 kg (karton)

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Kod produktu: 210065015

Producent: Dawn

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g

- węglowodany: 58,9 g

 - w tym cukry: 58,9 g

- białko: 1,2 g

- sól: 0,2 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
DAWN110
2 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
19 innych produktów w tej samej kategorii: