
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:
Białe dropsy do polew na bazie tłuszczu.
Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z białej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.
Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.
Składniki: cukier, całkowicie uwodornione i nie uwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), serwatka w proszku,
laktoza, tłuszcz roślinny, emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa, aromaty.
Opakowanie: 10 kg (karton)
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: 210065015
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal
- tłuszcz: 38,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g
- węglowodany: 58,9 g
- w tym cukry: 58,9 g
- białko: 1,2 g
- sól: 0,2 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: FOODCOLOURS155
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS17
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI50
Marka: Master Martini
Polewa biała w dyskach.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: %MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
PRODUKT Z TERMINE 3/07/23 Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.