• SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • FORMY PŁATNOŚCI

gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady do nadziewania i oblewania
  • gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady do nadziewania i oblewania

10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania

CALLEBAUT128

Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji. 

555,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

CREMA DELL'ARTIGIANO BIANCA - to gotowy do użycia krem (glazura/polewa) o słodkim smaku białej czekolady z karmelowymi nutami i gładkiej kremowej konsystencji. Przeznaczony do oblewania i nadziewania deserów i wypieków. Produkt przed użyciem wystarczy dokładnie wymieszać i lekko podgrzać w celu uzyskania jednolitej płynnej konsystencji - idealnej do glazurowania i oblewania. Gładki krem doskonale sprawdzi się również do nadziewania wyrobów cukierniczych i wypieków (ciasta ptysiowego, kruchego ciasta, tartaletek itp.). Podczas glazurowania tortów i ciast tworzy na powierzchni satynową powłokę o miękkiej konsystencji, zapewniając perfekcyjny efekt wykończenia (nie spływa z dekorowanej powierzchni). Krem można stosować do nadziewania produktów przeznaczonych do mrożenia.

W celu uzyskania konsystencji kremu przeznaczonej do nadziewania (szprycowania) - produkt należy przed użyciem podgrzać do temperatury około 30°C.

W celu uzyskania konsystencji kremu przeznaczonej do glazurowania (oblewania) - produkt należy przed użyciem podgrzać do temperatury około 40°C.

Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, shea, rzepakowy), pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać orzechy laskowe.

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci; do nakładania i mieszania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie; optymalna temperatura składowania - 15-20°C; oddzielenie frakcji tłuszczowej jest naturalnym zjawiskiem i nie świadczy o jakości produktu - przed każdym użyciem produkt należy dokładnie wymieszać w celu uzyskania pierwotnej konsystencji; przechowywanie w zbyt niskiej temperaturze może spowodować krystalizację tłuszczu, co może prowadzić do powstawania grudek (grudki tłuszczu rozpuszczą się podczas delikatnego podgrzewania produktu).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 561 kcal
Tłuszcz 34.6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9.1 g
Węglowodany 54.1 g
w tym cukry 54.1 g
Białko  8.0 g
Błonnik 0.0 g
Sól 0.24 g

Szczegóły produktu
CALLEBAUT128
1 Przedmiot

Opis

NUMER KATALOGOWY
V00-OH35-ITWNV-T06
NAZWA HANDLOWA
CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA
MASA NETTO
10.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWĄ
RODZAJ
WŁOSKI KREM DO NADZIEWANIA I GLAZUROWANIA
AROMAT
KARMELOWE NUTY
SMAK
BIAŁA CZEKOLADA
BARWA
JASNA | KREMOWA | CHARAKTERYSTYCZNA
FORMA
KREM | POLEWA
KONSYSTENCJA
KREMOWA | GŁADKA
PRZEZNACZENIE
PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
ZASTOSOWANIE
PRZED UŻYCIEM WYMIESZAĆ I LEKKO PODGRZAĆ
ZASTOSOWANIE
NADZIEWANIE | OBLEWANIE
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
ZAWARTOŚĆ CUKRU
42.5 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
max. 70 %
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
SERIA PRODUKTOWA
FILLINGS & CREAMS
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: MASTERMARTINI21

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CB MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 190,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MASTERMARTINI22

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 197,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: MASTERMARTINI22

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 197,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE