- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
CREMA DELL'ARTIGIANO BIANCA - to gotowy do użycia krem (glazura/polewa) o słodkim smaku białej czekolady z karmelowymi nutami i gładkiej kremowej konsystencji. Przeznaczony do oblewania i nadziewania deserów i wypieków. Produkt przed użyciem wystarczy dokładnie wymieszać i lekko podgrzać w celu uzyskania jednolitej płynnej konsystencji - idealnej do glazurowania i oblewania. Gładki krem doskonale sprawdzi się również do nadziewania wyrobów cukierniczych i wypieków (ciasta ptysiowego, kruchego ciasta, tartaletek itp.). Podczas glazurowania tortów i ciast tworzy na powierzchni satynową powłokę o miękkiej konsystencji, zapewniając perfekcyjny efekt wykończenia (nie spływa z dekorowanej powierzchni). Krem można stosować do nadziewania produktów przeznaczonych do mrożenia.
W celu uzyskania konsystencji kremu przeznaczonej do nadziewania (szprycowania) - produkt należy przed użyciem podgrzać do temperatury około 30°C.
W celu uzyskania konsystencji kremu przeznaczonej do glazurowania (oblewania) - produkt należy przed użyciem podgrzać do temperatury około 40°C.
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, shea, rzepakowy), pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać orzechy laskowe.
Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci; do nakładania i mieszania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie; optymalna temperatura składowania - 15-20°C; oddzielenie frakcji tłuszczowej jest naturalnym zjawiskiem i nie świadczy o jakości produktu - przed każdym użyciem produkt należy dokładnie wymieszać w celu uzyskania pierwotnej konsystencji; przechowywanie w zbyt niskiej temperaturze może spowodować krystalizację tłuszczu, co może prowadzić do powstawania grudek (grudki tłuszczu rozpuszczą się podczas delikatnego podgrzewania produktu).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU: | |
Wartość energetyczna | 561 kcal |
Tłuszcz | 34.6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 9.1 g |
Węglowodany | 54.1 g |
w tym cukry | 54.1 g |
Białko | 8.0 g |
Błonnik | 0.0 g |
Sól | 0.24 g |
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- V00-OH35-ITWNV-T06
- NAZWA HANDLOWA
- CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA
- MASA NETTO
- 10.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z POKRYWĄ
- RODZAJ
- WŁOSKI KREM DO NADZIEWANIA I GLAZUROWANIA
- AROMAT
- KARMELOWE NUTY
- SMAK
- BIAŁA CZEKOLADA
- BARWA
- JASNA | KREMOWA | CHARAKTERYSTYCZNA
- FORMA
- KREM | POLEWA
- KONSYSTENCJA
- KREMOWA | GŁADKA
- PRZEZNACZENIE
- PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
- ZASTOSOWANIE
- PRZED UŻYCIEM WYMIESZAĆ I LEKKO PODGRZAĆ
- ZASTOSOWANIE
- NADZIEWANIE | OBLEWANIE
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- ZAWARTOŚĆ CUKRU
- 42.5 %
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
- 15-20°C
- WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
- max. 70 %
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
- SERIA PRODUKTOWA
- FILLINGS & CREAMS
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CH MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: LCTRADE03
Folia Rantowa 30mmx500m PRZEZROCZYSTA bez nadruku
Folia rantowa o szerokości 30 mm bez nadruku
Indeks: DAWN192
Marka: Dawn
10kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
Indeks: BAKELS04(1)
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CRISTALLI SALATI 12093229 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: DAWN110(1)
Marka: Dawn
1kg białe dropsy FAT-BASED COATING DROPS WHITE Dawn (polewa niewymagająca temperowania)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
5 kg MADE FNW-P69MALE-D80 CHOCOVIC glazura z białej czekolady do bezpośredniego nakładania
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER V21-OH35NV-T06 CALLEBAUT krem o smaku ciemnej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA BIANCA CON COCCO E MANGO 12093232 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z kokosem i mango
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BAKELS06
1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: DAWN198
Marka: Dawn
1kg ciemne dropsy FAT-BASED COATING DROPS DARK (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
op. 5.0 kg STRACCIATELLA GOLD 12093225 PERNIGOTTI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: DAWN199
Marka: Dawn
1kg mleczne dropsy FAT-BASED COATING DROPS MILK (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: CHOCOVIC07(1)
Marka: CHOCOVIC
op. 1 kg DOWER EASYMELT ILW-J07DOVE-D91 CHOCOVIC polewa o smaku białej czekolady do łatwego upłynniania
Biała polewa cukiernicza nie wymagająca temperowania. Gotowy produkt, który wystarczy upłynnić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Przeznaczona do oblewania, powlekania i dekorowania wyrobów piekarskich i cukierniczych. Idealna do ozdabiania świątecznych wypieków (babek wielkanocnych, makowca itp.) - (produkt konfekcjonowany).
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CON CRISTALLI ALLA MENTA 12093230 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z miętowymi kryształkami
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: DAWN110
Marka: Dawn
10kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO