
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
MADE to gotowa do użycia glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego nakładania. Stosowana jest przede wszystkim do powlekania i oblewania wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Dobrze sprawdzi się również do nadziewania różnego rodzaju produktów. Glazura charakteryzuje się bardzo wysoką płynnością (5/5) oraz wysokim stopniem krycia. Ma delikatny smak białej czekolady z nutą wanilii oraz kremową, gładką konsystencję.
Ważne informacje: gotowy do użycia produkt w postaci pasty (glazury) przeznaczony do użytku profesjonalnego - do powlekania i nadziewania wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Składniki: tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach, cukier, serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy, aromat; możliwy kontakt krzyżowy z alergenami pochodzącymi z procesu wytwarzania; może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu - w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; optymalna temperatura składowania to 12-20°C; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 579 kcal |
Tłuszcz | 38.3 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 7.8 g |
Węglowodany | 51.9 g |
w tym cukry | 51.3 g |
Błonnik | 0.0 g |
Białko | 5.8 g |
Sól | 0.36 g |
PARAMETRY CHEMICZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
WILGOTNOŚĆ | max. 1.5% | IOCCC1(1952) |
OGÓLNA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU | 38.3% +/- 1.5 | IOCC14 (1972) |
PARAMETRY FIZYCZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
LEPKOŚĆ CAS | 400-1.300 mPa.s | IOCCC46(2000) i 10(1973) |
GRANICA PŁYNNOŚCI | 4.5-10.00 Pa | IOCCC46(2000) i 10(1973) |
ROZDROBNIENIE | 4-8% cząstek suchej masy beztłuszczowej ma wielkość > 30 um | IOCCC116(1990) |
PARAMETRY MIKROBIOLOGICZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
CAŁKOWITA LICZBA DROBNOUSTROJÓW | max. 5.000/g | ISO4833 |
DROŻDŻE | max. 50/g | ISO7954 |
PLEŚNIE | max. 50/g | ISO7954 |
ENTEROBAKTERIE | max. 10/g | ISO21528-2 |
COLIFORMY | max. 10/g | ISO4832 |
ESCHERICHIA COLI | nieobecny/g | ISO16649-2 |
SALMONELLA | nieobecny /25 g | ISO6579 |
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI50
Marka: Master Martini
Polewa biała w dyskach.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.