Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER V21-OH35NV-T06 CALLEBAUT krem o smaku ciemnej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Opis produktu
CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER - to gotowy do użycia krem (glazura/polewa) o intensywnym smaku ciemnej czekolady oraz gładkiej kremowej konsystencji. Przeznaczony do oblewania i nadziewania deserów i wypieków. Produkt przed użyciem wystarczy dokładnie wymieszać i lekko podgrzać w celu uzyskania jednolitej płynnej konsystencji - idealnej do glazurowania i oblewania. Gładki krem doskonale sprawdzi się również do nadziewania wyrobów cukierniczych i wypieków (ciasta ptysiowego, kruchego ciasta, tartaletek itp.). Podczas glazurowania tortów i ciast tworzy na powierzchni satynową powłokę o miękkiej konsystencji, zapewniając perfekcyjny efekt wykończenia (nie spływa z dekorowanej powierzchni). Krem można stosować do nadziewania produktów przeznaczonych do mrożenia.
![]()
W celu uzyskania konsystencji kremu przeznaczonej do nadziewania (szprycowania) - produkt należy przed użyciem podgrzać do temperatury około 30°C.
W celu uzyskania konsystencji kremu przeznaczonej do glazurowania (oblewania) - produkt należy przed użyciem podgrzać do temperatury około 40°C.
![]()
![]()
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy, shea, rzepakowy - w zmiennych proporcjach), proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu (25.5%), serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać orzechy.
![]()
Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci; do nakładania i mieszania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie; optymalna temperatura składowania - 15-20°C; oddzielenie frakcji tłuszczowej jest naturalnym zjawiskiem i nie świadczy o jakości produktu - przed każdym użyciem produkt należy dokładnie wymieszać w celu uzyskania pierwotnej konsystencji; przechowywanie w zbyt niskiej temperaturze może spowodować krystalizację tłuszczu, co może prowadzić do powstawania grudek (grudki tłuszczu rozpuszczą się podczas delikatnego podgrzewania produktu).
![]()
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU: | |
| Wartość energetyczna | 535 kcal |
| Tłuszcz | 35.3 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 8.3 g |
| Węglowodany | 42.8 g |
| w tym cukry | 39.9 g |
| Białko | 6.4 g |
| Błonnik | 0.0 g |
| Sól | 0.23 g |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- V21-OH35NV-T06
- NAZWA HANDLOWA
- CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER
- MASA NETTO
- 10.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z POKRYWĄ
- RODZAJ
- WŁOSKI KREM DO NADZIEWANIA I GLAZUROWANIA
- AROMAT
- INTENSYWIE KAKAOWY
- SMAK
- CIEMNA CZEKOLADA
- BARWA
- INTENSYWNA | BRĄZOWA | CHARAKTERYSTYCZNA
- FORMA
- KREM | POLEWA
- KONSYSTENCJA
- KREMOWA | GŁADKA
- PRZEZNACZENIE
- PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
- ZASTOSOWANIE
- NADZIEWANIE | OBLEWANIE
- ZASTOSOWANIE
- PRZED UŻYCIEM WYMIESZAĆ I LEKKO PODGRZAĆ
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
- 35.3 %
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
- 15-20°C
- WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
- max. 70 %
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
- SERIA PRODUKTOWA
- FILLINGS & CREAMS
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
op. 0.7 l Syrop o smaku białej czekolady - White Chocolate Le Sirop de Monin - szklana butelka
Syrop barmański o bogatym smaku białej czekolady z przyjemną nutą wanilii. Idealnie komponuje się ze smakiem kwaśnych i egzotycznych owoców. Doskonały do kremowych napojów kawowych z dodatkami.
5kg FNF-CARACR-E4-656 Cara Crakine Chrupiące nadzienie KARMELOWE Cacao Barry
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.