
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma:
Szwajcarska Mleczna Czekolada.
Opis: mleczna, delikatna, szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;
wyprodukowana z użyciem szwajcarskiego mleka z nutami karmelu oraz słodu;
charakteryzuje się wyjątkowo kremową konsystencją;
produkowana jest w postaci większych kaletek (ok 2-3 cm średnicy).
Zawartość kakao minimum 33%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa,laktoza z mleka,mleko odtłuszczone w proszku,
emulgator:lecytyna sojowa, ekstrakt słodowy z jęczmienia, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 35,2%
- mleko: 20,5%
- tłuszcz: 36,3%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod produktu: CHM-P007CLARE6-Z72
Płynność: 2/3
Opakowanie: 5 kg
Zastosowanie: oblewanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: FOODCOLOURS164
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS04
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS03
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS26
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA04
Marka: VALRHONA
PRODUKT Z TERMINEM 04/2023