![](https://www.cukieteria.pl/36551-large_default/3kg-czekolada-46-mleczna-w-kaletkach-bahibe-v9997-valrhona.jpg)
Indeks: LCTRADE07
Folia Rantowa 40mmx100m PRZEZROCZYSTA bez nadruku
Folia rantowa bez nadruku 40 mm szerokości.
3kg Czekolada MLECZNA w kaletkach BAHIBE 46% V9997 Valrhona:
Mleczna Czekolada (minimum 346% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada inspirowana kwiatem kaktusa, charakterystycznego dla Republiki Dominikańskiej.
Wysoka zawartość kakao, intensywne kakaowe nuty, gładkość mleka, owocowa cierpkość i lekka goryczka.
Złożona i delikatna czekolada na granicy czekolady mlecznej i deserowej.
Posiada certyfikat koszerności.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, ziarno kakaowca z Republiki Dominikańskiej,
emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Opakowanie: 3kg
Kod produktu: V9997
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2462/592 kJ/kcal
tłuszcz: 42g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26g
węglowodany: 42g
w tym cukry: 41g
białko: 8,5g
sól: 0,19g
Temperatura rozpuszczania: 45/48°C
Temperatura krystalizacji: 27/28°C
Temperatura pracy z czekoladą: 29/30°C
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: LCTRADE07
Folia rantowa bez nadruku 40 mm szerokości.
Indeks: CALLEBAUT100
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: MASTERMARTINI180(1)
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: MASTERMARTINI180
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.