
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg Czekolada MLECZNA w kaletkach BAHIBE 46% V9997 Valrhona:
Mleczna Czekolada (minimum 346% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada inspirowana kwiatem kaktusa, charakterystycznego dla Republiki Dominikańskiej.
Wysoka zawartość kakao, intensywne kakaowe nuty, gładkość mleka, owocowa cierpkość i lekka goryczka.
Złożona i delikatna czekolada na granicy czekolady mlecznej i deserowej.
Posiada certyfikat koszerności.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, ziarno kakaowca z Republiki Dominikańskiej,
emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Opakowanie: 3kg
Kod produktu: V9997
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2462/592 kJ/kcal
tłuszcz: 42g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26g
węglowodany: 42g
w tym cukry: 41g
białko: 8,5g
sól: 0,19g
Temperatura rozpuszczania: 45/48°C
Temperatura krystalizacji: 27/28°C
Temperatura pracy z czekoladą: 29/30°C
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: VALRHONA39(1)
Marka: VALRHONA
Klasyczna mleczna czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.