
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Czekolada 31% MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry:
Czekolada (kuwertura) mleczna z karmelem.
Opis: mleczna czekolada z mocno wyczuwalnymi nutami karmelu,
czekolada posiada status kuwertury, charakteryzuje się wysoką płynnością.
Zawartość kakao minimum 31%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku,
cukier karmelowy (1,5%), emulgator: lecytyna sojowa, aromat, ekstrakt z papryki, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 31%
- mleko: 25%
- tłuszcz: 35%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 1 kg (konfekcjonowanie z opakowania zbiorczego 5 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-N31CARA-E4-U72
Wskazówki dotyczące parowania:
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna:566/2370 kcal/kJ
tłuszcz: 37,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g
węglowodany: 49,0 g
- w tym cukry: 49,0 g
białko: 7,9 g
sól: 0,25 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: FOODCOLOURS103
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: DEKORPOL385/2
Marka: DEKORPOL
Produkt bezglutenowy i odpowiedni dla wegan.
Indeks: P%CALLEBAUT117(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 25/10/23 PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: P%CALLEBAUT127(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 14/10/23 DO SPOŻYCIA Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: P%CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 31/10/23 PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKT KONFEKCJONOWANY ( W SREBRNYCH OPAKOWANIACH ZASTĘPCZYCH ) Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu.
Indeks: VALRHONA39
Marka: VALRHONA
Klasyczna mleczna czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.