
Indeks: UNI-PACK24
Marka: SEMPRE
1 szt. Kartonik na tort 21/21/12h cm A25KTC10 z rączką
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3,70 zł / 1 szt.
1kg Czekolada 31% MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry:
Czekolada (kuwertura) mleczna z karmelem.
Opis: mleczna czekolada z mocno wyczuwalnymi nutami karmelu,
czekolada posiada status kuwertury, charakteryzuje się wysoką płynnością.
Zawartość kakao minimum 31%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku,
cukier karmelowy (1,5%), emulgator: lecytyna sojowa, aromat, ekstrakt z papryki, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 31%
- mleko: 25%
- tłuszcz: 35%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 1 kg (konfekcjonowanie z opakowania zbiorczego 5 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-N31CARA-E4-U72
Wskazówki dotyczące parowania:
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna:566/2370 kcal/kJ
tłuszcz: 37,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g
węglowodany: 49,0 g
- w tym cukry: 49,0 g
białko: 7,9 g
sól: 0,25 g
Indeks: UNI-PACK24
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: THERMOHAUSER210
Marka: THERMOHAUSER
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Indeks: KERRY47
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART