![1kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca 1kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23143-large_default/1kg-czekolada-35-mleczna-lubeca-ivory-coast-771-lubeca.jpg)
![1kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca 1kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23143-large_default/1kg-czekolada-35-mleczna-lubeca-ivory-coast-771-lubeca.jpg)
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
1kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca:
Opis:czekolada mleczna niemieckiego producenta wyprodukowana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej.
Czekolada o statusie kuwertury (zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk,
łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu).
Produkowana w postaci kaletek, pastylek ułatwiających pracę z czekoladą.
Czekolada ma wyczuwalne nuty wanilii, mleka i karmelu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i innych orzechów.
Skład: 35% kakao, 36% masło kakaowe
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (15-18°C/06% RH); w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: 771
Temperatura rozpuszczania: 45°C
Temperatura krystalizacji: 27°C
Temperatura do pracy: 28,5 - 32°C
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: PAVONI84
Marka: PAVONI ITALIA
Prostokątne podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Indeks: EUROVANILLE10
Marka: EUROVANILLE
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.