Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
3kg Czekolada 35% BIAŁA w kaletkach BLANC IVOIRE V4660 Valrhona
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
3kg Czekolada BIAŁA w kaletkach OPALYS 33% V6600 Valrhona:
Mleczna i delikatna biała czekolada o czystym, jasnym kolorze i aksamitnej konsystencji ma unikalny profil smakowy
z delikatnie słodkim smakiem ujawniającym harmonijne aromaty świeżego mleka i naturalnej wanilii.
Valrhona jest partnerem najwyższej klasy hoteli, cukierni i czekoladziarni dostarczając kuwertury oraz inne artykuły profesjonalistom.
Są to produkty ekskluzywne, czego potwierdzeniem jest fakt, używania ich przez szefów kuchni w restauracjach,
które otrzymały 3 gwiazdki w klasyfikacji Guide Michelin (najwyższe wyróżnienie przyznawane w branży restauracyjnej oraz hotelarskiej).
Opis: Biała czekolada bardzo wysokiej jakości. Produkowana w postaci niedużych pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).
Czekolada posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 33%
- mleko: 32,0%
- tłuszcz: 44,0%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V6600
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: DECORELIEF14
Marka: Deco Relif
Gama rozpuszczalnych w wodzie barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w płynach i masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia dekoracji wykonywanych z cukru i izomaltu. Doskonale sprawdzają się do tworzenia kolorowych...
Indeks: SILIKOMART444
Marka: SILIKOMART
Indeks: BARIMA91
Marka: BARBARA LUIJCKX
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CACAOBARRY14
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Biała - masło kakaowe minimum 29%.
Indeks: CALLEBAUT21(3)
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: BARIMA146
Marka: BARBARA LUIJCKX
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT21(4)
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CARMA02
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT81
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: CALLEBAUT81(1)
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: LUBECA132
Marka: LUBECA
Biała czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i delikatnej, bursztynowej barwie. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC04
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.