
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg Czekolada CIEMNA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona:
Ciemna Czekolada (minimum 63% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada ta wytwarzana jest z ziaren Gran Blanco, bardzo cennych i rzadko występujących białych ziaren kakaowych występujących w regionie Piura w Peru.
Kremowa konsystencja, silny smak czekolady z nutami prażonych orzeszków ziemnych.
Dodatkowo kwaskowe nuty ujawniają subtelnie smak czarnych owoców.
Składniki: ziarno kakaowca z Peru, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia.
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V9559
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2290/551 kJ/kcal
tłuszcz: 37g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g
węglowodany: 40g
w tym cukry: 37g
białko: 7,8g
sól: 0,01g
Temperatura rozpuszczania: 55/58°C
Temperatura krystalizacji: 28/29°C
Temperatura pracy z czekoladą: 31/32°C
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Indeks: TESTO04
Marka: TESTO
Niewielkich rozmiarów, podręczny termometr do żywności. Posiada klasę wodoszczelności, która pozwala na mycie w zmywarce. Idealnie sprawdzi się do punktowych pomiarów kontrolnych.
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: PAVONI233
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: P%CALLEBAUT17(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 26/11/2023 PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Wyjątkowa seria czekolad Origin dla koneserów. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: CALLEBAUT04(1)
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: P%CARMA03(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 4/11/2023 DO SPOŻYCIA
Indeks: BARIMA147
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT94
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.