
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg Czekolada CIEMNA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona:
Ciemna Czekolada (minimum 63% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada ta wytwarzana jest z ziaren Gran Blanco, bardzo cennych i rzadko występujących białych ziaren kakaowych występujących w regionie Piura w Peru.
Kremowa konsystencja, silny smak czekolady z nutami prażonych orzeszków ziemnych.
Dodatkowo kwaskowe nuty ujawniają subtelnie smak czarnych owoców.
Składniki: ziarno kakaowca z Peru, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia.
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V9559
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2290/551 kJ/kcal
tłuszcz: 37g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g
węglowodany: 40g
w tym cukry: 37g
białko: 7,8g
sól: 0,01g
Temperatura rozpuszczania: 55/58°C
Temperatura krystalizacji: 28/29°C
Temperatura pracy z czekoladą: 31/32°C
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
Indeks: PAPILART139
Marka: PapilArt
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY36
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: PERNIGOTTI173
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.