131,67 zł / 1 kg
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg Czekolada CIEMNA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona:
Ciemna Czekolada (minimum 63% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada ta wytwarzana jest z ziaren Gran Blanco, bardzo cennych i rzadko występujących białych ziaren kakaowych występujących w regionie Piura w Peru.
Kremowa konsystencja, silny smak czekolady z nutami prażonych orzeszków ziemnych.
Dodatkowo kwaskowe nuty ujawniają subtelnie smak czarnych owoców.
Składniki: ziarno kakaowca z Peru, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia.
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V9559
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2290/551 kJ/kcal
tłuszcz: 37g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g
węglowodany: 40g
w tym cukry: 37g
białko: 7,8g
sól: 0,01g
Temperatura rozpuszczania: 55/58°C
Temperatura krystalizacji: 28/29°C
Temperatura pracy z czekoladą: 31/32°C
POBIERZ NASZE E-booki:
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: PAVONI218
Marka: PAVONI ITALIA
EDELWEISS Forma do tabliczek czekolady z poliwęglanu PC5005 Pavoni
Indeks: TESTO04
Marka: TESTO
MINI TERMOMETR TESTO 0560 1113 wodoodporny termometr do żywności
Niewielkich rozmiarów, podręczny termometr do żywności. Posiada klasę wodoszczelności, która pozwala na mycie w zmywarce. Idealnie sprawdzi się do punktowych pomiarów kontrolnych.
144,33 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 60.1% RECIPE N°60-40-38NV-01B CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
46,16 zł / 1 kg
Indeks: BARIMA147
Marka: BARBARA LUIJCKX
10 kg CZEKOLADA DESEROWA 50% ECONOMIC 332576 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
75,00 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg NXT™DFM-42 DAIRY FREE M_LK CHOCOLATE 42.3% CHM-Q42-DFR-E0-U70 CALLEBAUT wegańska mleczna czekolada
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
90,00 zł / 1 kg
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 66% Origine MEXIQUE CIEMNA CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry
144,50 zł / 1 kg
79,60 zł / 1 kg
Indeks: BARIMA628(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
op. 1 kg Czekolada deserowa 50% kakao - małe kwadratowe kawałki czekolady deserowej - Chunks dark mini 772599 Barima Artisanal
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Czekolada cukiernicza w postaci drobnych kwadracików. Idealna jako dodatek do lodów, deserów, musów i kremów. Kwadratowa posypka czekoladowa do tortu, posypka czekoladowa do kawy i gorącej czekolady, posypka czekoladowa do dekoracji lodów.
41,00 zł / 1 kg
Indeks: BARIMA02
Marka: BARBARA LUIJCKX
3 kg CZEKOLADA DESEROWA 72% CHN72XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
68,00 zł / 1 kg
106,00 zł / 1 kg
144,33 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
1 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E1-U68 CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
94,50 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT124
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg NXT™DFD-55 DAIRY FREE DARK CHOCOLATE 55.7% CHD-Q55-DFR-E0-U70 CALLEBAUT wegańska ciemna czekolada
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
84,00 zł / 1 kg
74,78 zł / 1 kg
Indeks: MASTERMARTINI181(1)
Marka: Master Martini
op. 1 kg Ciemna czekolada 54% - Ariba Fondente Dischi 32/34 - AQ49DH Master Martini - czekolada cukiernicza w pastylkach
Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 54%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie, kosmetyce oraz zaciszu domowej kuchni!
67,00 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT01
Marka: CALLEBAUT
10 kg CIEMNA CZEKOLADA 60.1% RECIPE N°60-40-38NV-01B CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
82,70 zł / 1 kg
68,96 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
5kg Czekolada 83,8% z błonnikiem i słodzikiem Stewia CSD-P2811STE10-105 Callebaut
Czekolada ze stewią
140,00 zł / 1 kg
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 70% Purete OCOA CIEMNA CHD-N70-OCOA-E4-U72 Cacao Barry
117,50 zł / 1 kg
Indeks: CACAOBARRY39
Marka: CACAO BARRY
1.0 kg BIO BOTANIKA 75.2% BY IGOR ZARITSKYI - EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
116,00 zł / 1 kg
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
op. 1 kg Czekolada ciemna 72% VENEZUELA CHD-P72VEN-E1-U70 Origine Cacao Barry
148,50 zł / 1 kg
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
10 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
83,50 zł / 1 kg