
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut:
Opis: czekolada deserowa produkowana w dużych dyskach, które łatwo się rozpuszczają.
Czekolada ma kremową konsystencję, intensywną słodycz i wyczuwalne nuty wanilii.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina,, emulgator: (E476).
Skład: zawartość kakao 55%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10kg)
Zastosowanie: fontanny czekoladowe, gorąca czekolada (do picia), polewy, nadzienia, fondue.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: CHD-Q11PL-575
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC02
Marka: CHOCOVIC
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT72
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT01(2)
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Dark Chocolate to uniwersalna ciemna czekolada o wyjątkowym smaku z lekką nutą goryczy i owoców. Wszechstronna i uniwersalna w zastosowaniu, doskonale sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT16
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: LUBECA60
Marka: Lubeca
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.