
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg Czekolada CIEMNA w kaletkach MANJARI 64% V4655 Valrhona:
Ciemna Czekolada (minimum 64% kakao, czyste masło kakaowe).
Czekolada z ziaren kakao z Madagaskaru.
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada ma postać kaletek o wyjątkowym kształcie, które łatwo odmierzyć oraz rozpuścić, idealna do wypieków.
Czekolada o świeżym i lekko pikantnym smaku z nutami suszonych owoców i owoców czerwonych.
Składniki: ziarna kakaowe z madagaskaru, cukier, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, białek jaj, glutenu i orzeszków ziemnych.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V4655
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CALLEBAUT77
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT81
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT72
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: P%CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
PRODUKT Z TERMINEM 17/01/2024 DO SPOOŻYCIA
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT52
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ciemna bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT126
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią