Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AQ37BT
POBIERZ NASZE E-booki
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.
Szczegóły produktu
MASTERMARTINI32
16 Przedmioty
MASTERMARTINI32
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Baza do lodów mlecznych oparta na naturalnych składnikach. Produkt bez dodatku tłuszczy pochodzenia roślinnego, emulgatorów i sztucznych aromatów. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem cytrynowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i różowym.
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.