
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2 kg MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE 0% NISKO-OGRZEWANE Klasa I OSM:
Opis: tradycyjne mleko krowie poddane procesom pasteryzacji, suszenia i sproszkowania.
Stosowany jest głównie jako substancja zagęszczająca w produktach produkowanych na bazie mleka (w tym lodów).
Mleko w proszku zawiera takie składniki jak: beta karoten, kwas foliowy, witaminę A, retinol, witaminy z grupy B (B1, B2, B6), witaminę c, niacynę.
Mleko w proszku może być przeznaczone bezpośrednio do konsumpcji, a także w szerokim zakresie jako półprodukt do dalszego przerobu w przemyśle spożywczym
(dodatek do produkcji maślanek, jogurtów, kefirów, lodów, czekolad i innych wyrobów cukierniczych oraz piekarniczych).
Składniki: odtłuszczone mleko w proszku.
Zawartość tłuszczu maksymalnie 1,25%.
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)
Producent: OSM (Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole)
Przechowywanie: w pomieszczeniach suchych i przewiewnych, w temperaturze do 20 oC i wilgotności względnej do 75%.
Termin przydatności: 4 miesiące od otwarcia opakowania zbiorczego
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
---|---|
wartość energetyczna | 1491 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,80 g |
węglowodany | 51,0 g |
w tym cukry | 51,0 g |
białko | 34,0 g |
wapń | 1100 mg - 138%* |
sól | 1,1 g |
Indeks: SOSA288
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: TESCOMA148
Marka: TESCOMA
Wykrawacze serce w różnych rozmiarach.
Indeks: PERNIGOTTI253
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 7/06/23 Dodatek do lodów na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym smaku z wyczuwalną kwasowością. Lody doskonale łączą się z owocami oraz pastami owocowymi.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE296
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: SEMPRE294
Marka: SEMPRE
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: COMPRITAL384
Marka: COMPRITAL
Zamiennik mleka
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: SOSA294
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI39
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego serka mascarpone - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym dla serka smaku. Lody doskonale łączą się z czerwonymi i kwaśnymi owocami.
Indeks: DAWN190
Marka: Dawn
Indeks: PERNIGOTTI102
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów mlecznych - zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: COMPRITAL37
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI280
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów i wyrobów cukierniczych w postaci pasty. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: PERNIGOTTI50
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (mlecznych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: COMPRITAL02
Marka: COMPRITAL
Mieszanka stabilizatorów do lodów owocowych
Indeks: PROLACTO01
Marka: SEMPRE
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: PERNIGOTTI190
Marka: PERNIGOTTI
Kawa rozpuszczalna (100% Arabica) w postaci łatwo rozpuszczalnego granulatu. Przeznaczona do stosowania podczas produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych.