

Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
DANE TECHNICZNE:
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego. Jako dodatek do żywności oznaczana jest symbolem - E410. Naturalny dodatek do żywności stosowany jako substancja zagęszczająca i stabilizująca. Wykazuje właściwości emulgujące i zapobiegające rozwarstwianiu produktów. Jako dodatek do lodów wykazuje korzystny wpływ na punkt zamrażania.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; maksymalna temperatura składowania to 25°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas przechowywania to 60%. Opakowanie produktu (słoik z tworzywa w kolorze czarnym z nakrętką) pozwala na jego bezpieczne przechowywanie przy zachowaniu odpowiednich warunków otoczenia.
SKŁADNIKI: mączka chleba świętojańskiego (guma karobowa - E410).
ALERGENY: może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, mleka, jaj, soi, orzechów arachidowych, pozostałych orzechów, sezamu oraz ich pochodnych.
Indeks: SOSA68
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: RÓŻNE102(1)
Indeks: SOSA216
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA470
Marka: Sosa Ingredients
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MODECOR13
Marka: MODECOR
CARTRIGE DJ A4 AZO YELLOW
Indeks: PAVONI383
Marka: PAVONI ITALIA
Innowacyjna, dwuczęściowa forma silikonowa do tworzenia trójwymiarowych kreacji w kształcie kuli - idealny efekt 3D. Forma na 18 porcji o średnicy 35 milimetrów. Idealna do nadziewanych monoporcji i deserów mrożonych.
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.