![1kg Czekolada MLECZNA Arriba 32% AQ37DA Master Martini 1kg Czekolada MLECZNA Arriba 32% AQ37DA Master Martini](https://www.cukieteria.pl/23138-large_default/1kg-czekolada-32-mleczna-master-martini-arriba-aq37da-.jpg)
![1kg Czekolada MLECZNA Arriba 32% AQ37DA Master Martini 1kg Czekolada MLECZNA Arriba 32% AQ37DA Master Martini](https://www.cukieteria.pl/23138-large_default/1kg-czekolada-32-mleczna-master-martini-arriba-aq37da-.jpg)
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
1kg Czekolada MLECZNA Arriba 32% AQ37DA Master Martini:
Opis: czekolada mleczna o statusie kuwertury o zawartości kakao 32% oraz masła kakaowego 34/36%;
delikatna i kremowa w smaku, słodka czekolada z nutami mlecznymi oraz waniliowymi;
produkowana w postaci drobnych pastylek/kaletek, ułatwiających pracę z czekoladą.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna (E322), naturalny aromat waniliowy.
Skład: zawartość kakao: 32%, zawartość masła kakaowego: 34/36%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 20 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AQ37DA
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: MODECOR1201
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: MONIN22
Marka: MONIN
Indeks: TESCOMA59
Marka: TESCOMA
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: LUBECA80(1)
Marka: LUBECA
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.
Indeks: BARRYCALLEBAUT69
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.