
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
73,75 zł / 1 kg
1kg Czekolada 34% BIAŁA Zephyr CHW-N34ZEPH Cacao Barry:
Słodka biała czekolada o intensywnym smaku mlecznym.
Idealna do ciast, musów i lodów.
Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych (2g) pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład:
- kakao (masło kakaowe): 34%
- mleko: 25%
- tłuszcz: 40%
Płynność: 5/5
Opakowanie: 1 kg (konfekcjonowanie z opakowania zbiorczego 1 kg)
Kod produktu: CHW-N34ZEPH
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe odmiany Forastero.
Czekolada Zephyr idealnie komponuje się z: curry, kwiatami, anyżem, szafranem, kokosem, mango, wiśnią, jabłkiem.
Worek zamykany jest na zamek błyskawiczny, co pozwala na łatwe otwieranie i zamykanie.
Worek chroni produkt przed działaniem czynników zewnętrznych.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: MONIN175
Marka: MONIN
Indeks: SILIKOMART181
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 6 cylindrycznych porcji o średnicy 70 mm, wysokości 27 mm i pojemności 103 ml.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.