![czekolada mleczna bio peru lubeca czekolada mleczna bio peru lubeca](https://www.cukieteria.pl/44889-large_default/1-kg-czekolada-41-mleczna-organiczna-bio-peru-769-104-lubeca.jpg)
![czekolada mleczna bio peru lubeca czekolada mleczna bio peru lubeca](https://www.cukieteria.pl/44889-large_default/1-kg-czekolada-41-mleczna-organiczna-bio-peru-769-104-lubeca.jpg)
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.
Czekolada nie zawiera lecytyny sojowej.
Opis: organiczna mleczna czekolada, wyprodukowana z ziarna kakaowego z Peru;
Zawartość kakao minimum 41%.
Pochodzenie ziarna kakaowego: Peru
Składniki: cukier trzcinowy, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa
(certyfikowana uprawa ekologiczna/ DE-OKO-001), może zawierać śladowe ilości orzechów oraz soi.
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 769 104
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 592/2465 kcal/kJ
tłuszcz: 41,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g
węglowodany: 40,0 g
- w tym cukry: 37,0 g
białko: 6,2 g
sól: 0,01 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
Indeks: MASTERMARTINI180(1)
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: CALLEBAUT27
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: MASTERMARTINI180
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.