![10kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca 10kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23070-large_default/10kg-czekolada-35-mleczna-ivory-coast-771-lubeca.jpg)
Indeks: NOVACART123
Marka: NOVACART
FORMA AB0 CHOINKA MAŁA NOVACART 160 x 140 x h 35 mm papierowa forma w kształcie choinki
10kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca:
Opis:czekolada mleczna niemieckiego producenta wyprodukowana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej.
Czekolada o statusie kuwertury (zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk,
łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu).
Produkowana w postaci kaletek, pastylek ułatwiających pracę z czekoladą.
Czekolada ma wyczuwalne nuty wanilii, mleka i karmelu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i innych orzechów.
Skład: 35% kakao, 36% masło kakaowe
Płynność: 2/5
Opakowanie: 10 kg
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (15-18°C/06% RH); w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: 771
Temperatura rozpuszczania: 45°C
Temperatura krystalizacji: 27°C
Temperatura do pracy: 28,5 - 32°C
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: NOVACART123
Marka: NOVACART
Indeks: SEMPRE128
Marka: SWEET DECOR
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!
Indeks: CALLEBAUT28
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna w dużym opakowaniu.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: MASTERMARTINI180(1)
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: MASTERMARTINI180
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania