Indeks: FOODCOLOURS26
Marka: FOOD COLOURS
25g Barwnik ZIELEŃ CUKROWA spożywczy w PROSZKU WS-P-057 Food Colours
5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma:
Szwajcarska Mleczna Czekolada.
Opis: mleczna, delikatna, szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;
wyprodukowana z użyciem szwajcarskiego mleka z nutami karmelu oraz słodu;
charakteryzuje się wyjątkowo kremową konsystencją;
produkowana jest w postaci większych kaletek (ok 2-3 cm średnicy).
Zawartość kakao minimum 33%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa,laktoza z mleka,mleko odtłuszczone w proszku,
emulgator:lecytyna sojowa, ekstrakt słodowy z jęczmienia, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 35,2%
- mleko: 20,5%
- tłuszcz: 36,3%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod produktu: CHM-P007CLARE6-Z72
Płynność: 2/3
Opakowanie: 5 kg
Zastosowanie: oblewanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: FOODCOLOURS26
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS164
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS03
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS04
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT27
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.