- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti:
pasta z orzechami laskowymi i kakao
produkt bezglutenowy
Opis: pasta smakowa do lodów - krem czzekoladowo-orzechowy (gianduia), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: orzechy laskowe, cukier, gorzkie kakao w proszku (może zawierać śladowe ilości lecytyny sojowej), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat, sól.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: BARIMA562
Marka: BARBARA LUIJCKX
288 szt. GWIAZDKI ZE ZŁOTYM WZOREM 33713 BARBARA DECOR dekoracja z białej czekolady dł. 37 mm
Dekoracja bożonarodzeniowa wykonana z wysokiej jakości barwionej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich świątecznych wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: SILIKOMART343
Marka: SILIKOMART
SF009 POMPONNETES forma silikonowa 30.009.00.0060 Silikomart
Indeks: SILIKOMART631
Marka: SILIKOMART
SEGRETI DEL BOSCO 26.299.13.0065 SILIKOMART forma do tworzenia słodkich trójwymiarowych owoców leśnych
Twórz słodkie kreacje z realistycznym - trójwymiarowym efektem. Seria form silikonowych w kształcie owoców do monoporcji, deserów mrożonych i wypieków.
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
5kg PNP-663 PURE ROASTED HAZELNUT PASTE pasta 100% prażony orzech laskowy Callebaut
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CH MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW WŁOSKICH SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE PISTACCHIO 12092026B PERNIGOTTI krem pistacjowy z chrupiącymi wafelkami i prażonymi pistacjami
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI184
Marka: BABBI
300 g CREMADELIZIA BISCOKROK 13198 BABBI krem do smarowania o smaku ciasteczek
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER V21-OH35NV-T06 CALLEBAUT krem o smaku ciemnej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
7 kg DULCHE DE LECHE SEMPRE naturalny krem kajmakowy do lodów i wyrobów cukierniczych
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: COMPRITAL35
Marka: COMPRITAL
op. 3 kg WHISKY PASTA PC523P COMPRITAL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%). Classic pastes - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.
Indeks: SEMPRE421
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA MALINOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA BANAN 202 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE352
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW BRAZYLIJSKICH SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: BABBI185
Marka: BABBI
300 g CREMADELIZIA FICHI CARAMELLATI 13168 BABBI krem do smarowania o smaku karmelizowanych fig
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA PISTACCHIO 12093045 PERNIGOTTI gładki krem pistacjowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
5kg FNF-CAFCRO-656 Coffee Crakine Nadzienie MOKKA Cacao Barry
Indeks: SEMPRE104
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA JAGODOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta jagodowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.