- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
op. 3 kg WHISKY PASTA PC523P COMPRITAL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%). Classic pastes - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.
CLASSIC PASTES - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty o smaku whisky (5% zawartości whisky) - przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty smakowe należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą i czystą - łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych (kremów, deserów, nadzień cukierniczych, nadzień pralinowych itp.).
WHISKY PASTA - pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%).
Składniki i alergeny: syrop cukrowy (cukier, woda), syrop glukozowy, aromaty, whisky (5%), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1422), barwniki: karmel jasny (E150a), karoteny (E160a); produkt może zawierać mleko, jaja i orzechy.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA SMAKOWA | 40-50 g |
STABILIZOWANA MIESZANKA BAZOWA | 1.0 l |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1314/314 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 68.0 g |
w tym cukry | 59.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.0 g |
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | |
OPAKOWANIE | WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA |
MASA NETTO | 3.0 KG |
NAZWA HANDLOWA | WHISKY PASTA |
NUMER KATALOGOWY | PC523P |
OPAKOWANIE ZBIORCZE | 6.0 KG = 2 X 3.0 KG - KARTON |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA | 36 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI - W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU |
RODZAJ PRODUKTU | PASTA SMAKOWA DO LODÓW I CUKIERNICTWA |
SMAK | WHISKY |
BARWA | CHARAKTERYSTYCZNA / BRĄZOWA |
KONSYSTENCJA | PASTA |
CERTYFIKATY | PRODUKT BEZGLUTENOWY, BEZ LAKTOZY |
PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO |
ZASTOSOWANIE | DODATEK SMKAOWY DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH |
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg CREMA FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe Pernigotti
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
2.5 kg WAFERINI VANIGLIA 1280105 BABBI pasta o smaku wafelków waniliowych do lodów i wyrobów cukierniczych
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL14(1)
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA ZABAIONE PREMIUM skoncentrowana pasta o smaku kremu zabaione PC505P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPITA D'ORO 12093067 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku czekolady karmelowej z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL219
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg GUSTO FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe 12093153 Pernigotti
Indeks: P%PERNIGOTTI28(1)
Marka: PERNIGOTTI
3kg VANIGLIA PURA skoncentrowana pasta waniliowa 12093173 Pernigotti
PRODUKT Z TERMINEM 4/12/23 DO SPOOŻYCIA
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPPITA BIANCA 12093056 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku białej czekolady z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
2.5 kg PASTA AMARETTO GIUBILEO PC650PB COMPRITAL pasta ciasteczka migdałowe z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI304
Marka: PERNIGOTTI
op. 3.5 kg ZABAGLIONE skoncentrowana pasta o smaku kremu zabaglione 12093391B Pernigotti
Indeks: SOSA134
Marka: Sosa Ingredients
1,5kg ROSA skoncentrowana pasta różana 41600002 Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg VANIGLIA TOP skoncentrowana pasta waniliowa do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI61
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg GRAN AMARETTO FLUIDO skoncentrowana pasta o smaku likieru Amaretto 12092141 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA PISTACCHIO 12093045 PERNIGOTTI gładki krem pistacjowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA CARAMELLO skoncentrowana pasta ciemny karmel PC542P Comprital
Indeks: DREIDOPPEL25
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA ADVOCAT 247 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.