Pasta z kokosa 100% - dodatek do wypieków deserów i innych wyrobów cukierniczych.
Opis: pasta kokosowa 100% do lodów, wyrobów cukierniczych, deserów, dań.
Masło ma gładką i gęstą konsystencję oraz wysoką zawartość tłuszczu, przez co może się rozwarstwiać w opakowaniu.
Masło należy wymieszać przed każdym użyciem.
Składniki: orzech kokosowy rozdrobniony.
Alergeny: może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, mleko i jego pochodne.
Konsystencja: gęsta, twarda
Dozowanie: 80-120 g/1 litr mieszanki podstawowej (jako pasta do lodów)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
|
Wartość energetyczna
|
2849/691 kJ/kcal
|
Tłuszcz
|
67,0 g
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
|
63,0 g
|
Węglowodany
|
9,1 g
|
w tym cukry
|
0,0 g
|
Białko
|
6,1 g
|
Sól
|
0,04 g
|