
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3Kg PASTA DULCE DE LECHE PREMIUM naturalna pasta do lodów HUSO:
NATURALNA PASTA DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium pasta - naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
produkt wzbogacony w palony cukier; mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego; DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel; wyprodukowano we Francji;
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać.
Opakowanie: 3 kg (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, odtłuszczone (0% tłuszczu) mleko w proszku (8,4%), palony cukier (2,7%).
Dozowanie: 18-50g/1l mieszanki bazowej
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1272/300 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,8 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,9 g
- węglowodany: 59,0 g
- w tym cukry: 59,0 g
- białko: 7,4 g
- sól: 0,42 g
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: COMPRITAL08
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI12/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI192
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL14(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI25
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI129
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym i bardzo prostym deserem prosto od włoskiej babci. Cytrynowy krem budyniowy z nutą wanilii to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów, semifreddo czy musów.
Indeks: PERNIGOTTI234
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL48
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI65
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów niebieska o smaku gumy do żucia
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: COMPRITAL
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI28
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SOSA472
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
Indeks: PERNIGOTTI62
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL13(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.