- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
20kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA 55% AQ37BT Master Martini:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o zawartości kakao 55%;
intensywna, kremowa, słodka z nutą waniliową;
produkowana w postaci drobnych pastylek/kaletek, ułatwiających pracę z czekoladą.
Składniki: cukier, pasta kakaowa, masło kakaowe, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat: wanilina.
Skład: zawartość kakao: 55%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 20 kg
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AQ37BT
POBIERZ NASZE E-booki
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.
Indeks: MONIN22
Marka: MONIN
0,7l CHOCOLATE COOKIE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku ciasteczek z czekoladą
Indeks: ROSEDECOR395/5
Marka: ROSE DECOR
"5" ŚWIECZKA BIAŁO-NIEBIESKA NA TORT 764905 ROSEDECOR wysokość 6,5 cm
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i niebieskim.
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 72% Origine VENEZUELA CIEMNA CHD-P72VEN-E1-U70 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
10 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
10kg Czekolada 55% CIEMNA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 721 Lubeca
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
5kg Czekolada 55% CIEMNA Excellence CHD-R55EXEL-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: CACAOBARRY36
Marka: CACAO BARRY
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 72% EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE CWD-Q1EVOC-E0-U70 CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
1kg Czekolada 54,3% CIEMNA/DESEROWA EASYMELT CHD-Q11PL-86A SICAO
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
2,5kg Czekolada 72% Origine VENEZUELA CIEMNA CHD-P72VEN-E1-U70 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 60.1% RECIPE N°60-40-38NV-01B CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
10 kg CZEKOLADA DESEROWA 50% CHN50XXD10 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: BARIMA45
Marka: BARBARA LUIJCKX
3 kg CIEMNA CZEKOLADA 56% CHN56XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
1kg Czekolada 66% CIEMNA w kaletkach NOIR CARAIBE V12387 Valrhona