1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca

1kg Czekolada 70% Organiczna BIO PERU CIEMNA 789 Lubeca

LUBECA51/1
106,00 zł
Brutto

106,00 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca:

Opis: organiczna czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana z ziarna kakaowego z Peru; 

charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego z nutami owoców.

Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,

co ułatwia pracę z czekoladą.

Zawartość kakao minimum 70%

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Peru

Składniki: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe;*

może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów, soi i mleka. 

* certyfikowana uprawa ekologiczna/DE-ÖKO-001

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: 789

Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 579/2401 kcal/kJ

tłuszcz: 42,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,0 g

węglowodany: 36,0 g

 - w tym cukry: 30,0 g

białko: 7,0 g

sól: 0,0 g 

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Szczegóły produktu
LUBECA51/1
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BARIMA390

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 0.5 kg CRUNCHIES DARK ONYX 09732 BARBARA DECOR chrupiące kuleczki ryżowe w ciemnej czekoladzie śr. 4 mm

Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...

Cena 45,00 zł

9,00 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE