Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
0,7l CREME BRULEE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku kremu waniliowego z karmelem
63,14 zł / 1l
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca:
Opis: organiczna czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana z ziarna kakaowego z Peru;
charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego z nutami owoców.
Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,
co ułatwia pracę z czekoladą.
Zawartość kakao minimum 70%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Peru
Składniki: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe;*
może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów, soi i mleka.
* certyfikowana uprawa ekologiczna/DE-ÖKO-001
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 789
Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 579/2401 kcal/kJ
tłuszcz: 42,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,0 g
węglowodany: 36,0 g
- w tym cukry: 30,0 g
białko: 7,0 g
sól: 0,0 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
Indeks: MONIN190
Marka: MONIN
Aromatyczny syrop dyniowo-korzenny do Pumpkin Spice Latte.
Indeks: BARIMA390
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...